Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
147
reaktioner idag
 • Foto: © BildbyrŒn / BILDBYRN allsvenskan 2013, Bojan Djordjic, Djurgarden, Brommapojkarna, AIK

  Brommapojkarnas Bojan Djordjic togs emot av stora burop på Stockholms stadion.

  BILD 1 av 4
 • Foto: BJÖRN LARSSON ROSVALL / SCANPIX allsvenskan 2013, Djurgarden, Bojan Djordjic, AIK, Brommapojkarna

  Bojan var en av AIK:s stora profiler i guldlaget 2009.

  BILD 2 av 4
 • Foto: © BildbyrŒn / BILDBYRAN Bojan Djordjic, allsvenskan 2013, Djurgarden, AIK, Brommapojkarna

  Mittfältaren var en stark orsak till att BP lyckades ta ett poäng på Stadion.

  BILD 3 av 4
 • Foto: SVENSKA DAGBLADET / SCANPIX Brommapojkarna, Bojan Djordjic, AIK, allsvenskan 2013, Djurgarden

  Han sticker dock inte under stolen med att han innerst inne är gnagare.

  BILD 4 av 4
Publicerad 2013-04-19 09:25

Bojan om Dif-fansen: "Jag hade gråtit om de inte hade buat"

Trots att han spelar för BP har inte Djurgårdens supportrar glömt var Bojan Djordjic kommer ifrån. Den före detta AIK-spelaren mötte stora burop när han byttes in på Stadion.
– Man triggas så klart av buropen, säger Bojan.

1 personer rekommenderar detta.

STOCKHOLM. Djurgårdens kris fortsätter och laget står ännu utan en seger i Allsvenskan. På torsdagen tog laget sitt första poäng efter att ha tappat en ledning mot Brommapojkarna.

BP bytte i den andra halvleken in den förre AIK-stjärnan Bojan Djordjic som möttes av publikens burop. Burop som återkom varje gång mittfältaren rörde bollen.

"Det värmer gnagar-hjärtat"

– Det är förväntat, jag hade nog gråtit om de inte hade buat, säger Bojan och fortsätter: 

– Man triggas så klart av buropen och så klart är det kul att ta poäng av Dif. Det kommer alltid vara stort för mig som AIK:are. Så klart ligger BP främst i fokus men det värmer alltid gnagar-hjärtat att ta poäng på Stadion.

Bojan stod för en mycket stark insats och slog bland annat frisparken som resulterade i Andreas Erikssons mål. Stjärnan har ännu inte fått starta i Allsvenskan.

"Jävla trött på att behöva bevisa"

– Så klart vill jag ju spela mer men jag har alltid sagt, ge mig lite tid att komma upp i den fysiska statusen så kommer ni att se att formen från 2009 kommer tillbaka, säger han och fortsätter:

– Ibland blir man så jävla trött att man ska bevisa någonting. Vad fan ska jag bevisa något för någon för, jag är 31 år gammal. Jag har alltid haft en bra vänsterfot, varför ska jag bevisa för folk att jag kan spela fotboll, det är bara folk som inte kan fotboll och som har en massa åsikter.

Om han ska få starta nästa match mot Helsingborg på Grimsta lämnar han över till tränaren Roberth Björknesjö.

"Fantastiska ledaregenskaper"

– Jag vet inte, det är Robban som bestämmer men säsongen har börjat bra, inhoppen har känts bra. Jag känner mig piggare och fräschare så jag ska inte klaga, säger Bojan.

– Bojan är nära. Jag har fyra spelare som är unga och vi behöver kanske lite rutinerad kraft framför dem. Jag tycker att Bojan har gjort fyra fantastiska inhopp. Han har fantastiska ledaregenskaper och är en fantastisk person i vår grupp, säger Björknesjö.

Brommapojkarna ligger efter fyra omgångar på nionde plats i tabellen med fem poäng. Djurgården ligger fortsatt sist med bara ett poäng och ett mål gjort.

1 personer rekommenderar detta.

KOMMENTARER

Innan du kommenterar: läs våra regler