Norska supportrar får gå gratis på Djurgårdens sista hemmamatch tack vare Per-Mathias Högmo.
1 av 4
Norska supportrar får gå gratis på Djurgårdens sista hemmamatch tack vare Per-Mathias Högmo.
Högmo med sina tränarkollegor i Norge.
2 av 4
Högmo med sina tränarkollegor i Norge. - Foto: TT Bild
Per-Mathias Högmo har redan tagit över det norska landslaget.
3 av 4
Per-Mathias Högmo har redan tagit över det norska landslaget. - Foto: TT Bild
Högmo firar en seger med Djurgården.
4 av 4
Högmo firar en seger med Djurgården. - Foto: TT Bild

Dif:s "flotta" säljknep: Alla norrmän går in gratis på söndag

Har du norskt pass? Då får du gå på Djurgårdens sista hemmamatch för säsongen 2013 mot Gefle gratis. Men du behöver inte ha lusekofta på dig.


På söndag spelar Djurgården säsongens sista hemmamatch mot Gefle på Tele 2 Arena. Det blir också tränaren Per–Mathias Högmos sista hemmamatch i klubben innan han lämnar som förbundskapten för Norge. Nu vill Djurgården tacka Norge för att de under den kort period de fick låna Högmo.

Som medborgare till vårt grannland i väst får du nu gratis inträde så länge du kan visa upp ett norskt pass när du hämtar ut dina biljetter. Lusekofta är dock inget krav.

"Som statsborgere av vårt naboland i vest får dere gratis inngang. Flott, ikke sant?", skriver Djurgården i ett pressmeddelande helt skrivet på norska. 

Högmo kom till stockholmsklubben när de låg sist i Allsvenskan i våras, men norrmannen har lyft dem och det ser ut som att säsongen 2013 blir Djurgårdens bästa tabellplacering seden 2007.

Den 27 september blev det klart att Högmo tar över det norska landslaget efter mängder med spekulationer. Men han stannar i Djurgården säsongen ut och ska fortsätta som strategisk rådgivare åt klubben i fortsättningen.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Svenskens galna dag – från birdiefest till haveri

2 timmar sedan

Mittfältaren anklagas för bettingbrott – igen

idag 15:51
Sandro Tonali har redan stängts av från all fotboll i tio månader. Nu anklagas Newcastlespelaren på nytt, för 50 bettingbrott under sin korta tid i England.

Hammarby värvar mittback från Bundesliga

idag 14:54
Övergångsfönstret stängdes i går, men först nu blir Hammarbys sista värvning officiell.

Larmet: Stor risk att luta sig mot tv-pengar

idag 14:36
Många allsvenska klubbar förlitar sig till stor del på tv-pengar som intäkt. Då tornar framtidens tv-avtal upp sig som ett stort orosmoln – risken är att klyftorna i allsvenskan ökar. De mindre klubbarna kommer få det tuffare, säger Carlos Esterling på revisionsföretaget EY.

Bortafacit talar för Häcken: “Skapar känslor”

idag 13:44
1–2-förlust senast, men inför kvällens retur lever hoppet om semifinal i Champions League för Häcken. Vi är inte lika säkra som PSG att de är klara för semifinal, säger tränaren Mak Lind. Årets bortafacit talar för Göteborgslaget.

Världsmästaren missar VM efter misstaget: "Skäms"

idag 12:50
Han har tolv VM-guld i olika former av bänkpress. Men Eddie Berglund kommer inte få tävla i bänkpress-VM i Texas i år. Svenska styrkelyftförbundet missade nämligen att anmäla medaljkandidaten.