Andreas Alm. Snart ett minne blott i AIK?
Andreas Alm. Snart ett minne blott i AIK?

Uppgifter: Andreas Alm ber om att få lämna AIK

Ryktena kring AIK-tränaren Andreas Alm fortsätter. Nu kommer Dagens Nyheter med uppgifter om att Alm inte får sparken – utan själv ber om att få bryta kontraktet med klubben.


Det var i går kväll som ryktena blossade upp att Andreas Alm får sparken av AIK – något som dementerades av huvudpersonen själv under torsdagsförmiddagen.

Men nu vänder det igen. Enligt uppgifter till Dagens Nyheter så är det Alm själv som tagit initiativet för att ordna ett möte med sportchefen Björn Wesström och Mikael Ahlerup, vd i AIK Fotboll AB, för att bryta sitt kontrakt med klubben.

Mycket talar för att AIK kommer hålla presskonferens i morgon fredag för att reda ut vad som händer och framför allt redogöra vem som kommer bära tränaransvaret framöver.

/
/
AIK
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vore AIK bättre utan Andreas Alm?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Stark och Nordqvist skuggar täten i majorn

NHL: Arizona flyttar till Utah

3 timmar sedan
NHL-laget Arizona flyttar till Utah efter en storaffär som nu har godkänts av ligan. Vad det nya namnet blir är inte klart.

Orken tog slut: "Bittert så klart"

igår 23:20
Sju matcher i kvartsfinalen och lika många i semifinalen. 14 matcher på mindre än en månad blev ett alltför tufft program för Frölunda. Nu väntar semester. Bittert så klart. Vi hade bättre förhoppningar än så men kommer helt enkelt inte upp i nivå i dag, säger backresen Henrik Tömmernes strax efter slutsignalen.

Åberg flyger vidare – bjöd på en eagle

igår 23:06
Ludvig Åbergs stora genombrott kom redan i Ryder Cup i höstas. Steget till världskändis tog han i Augusta. Tvåan i Masters förra helgen kan vara på väg mot något fint och framgångsrikt även på Hilton Head Island, där han ligger delad fyra efter första rundan.

Skellefteå i final: "Dags att de får torsk"

igår 21:50
Det blir Skellefteå som möter Rögle SM-final. Västerbottningarna pallade för trycket och vann den sjunde och avgörande matchen mot Frölunda med 4-1. Det är dags att de får torsk nu, säger Oscar Lindberg om finalduellen mot Rögle.

Jagr, 52, historisk och målskytt

igår 21:04
Den tjeckiske legendaren Jaromir Jagr har hunnit fylla 52 år – men är inte klar med hockeykarriären.