Skoluniformen i rivalens färger – då bröt 3-åriga Lilly ihop

En skoluniform kan vara olidlig att bära – i alla fall om den är i den främsta konkurrentens färger. Se bara 3-åriga Lillys reaktion.


Lilla Lilly Rae Doyle har redan anammat sina föräldrars intresse och sympatier för Manchester United. Därför var det inte populärt när hon introducerades för den nya skoluniformen.

Skoluniformen var nämligen blåfärgad – alltså samma färg som lokalrivalen Manchester City bär.

"Visste att hon inte skulle bli glad"

– Jag visste att hon inte skulle bli glad. Hon bara älskar United, hon är en entusiastisk supporter och älskar allt som har att göra med dem. Det är alltid United, United, United, berättar hennes pappa Andrew Mitchell för Manchester Evening News

Trots sin avsky för City fick hon sätta på sig tröjan – högst motvilligt.

– Jag gillar inte blått, jag vill ta av tröjan, säger hon i filmen nedan och bryter ut i gråt. 


När Manchester United fick nys om Lillys kärlek till klubben blev hon genast inbjuden till en guidad tur på hemmaarenan Old Trafford, fick matchbiljetter och Uniteds tredjeställ – som har färgen blått.

– Hon har aldrig varit på Old Trafford tidigare och är så entusiastisk att hon inte riktigt kan förstå. Hon fortsätter bara säga "så jag kommer att få åka till stället där de sparkar bollen?", säger hennes mamma Faye Cummins till Manchester Evening News

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Förstår du hennes ilska?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Ali: "Tensta har inte haft något fotbollsproffs"

1 timme sedan

Minst tolv svenskar i NHL-slutspel

1 timme sedan
Minst tolv svenskar, förmodligen betydligt fler, kommer att få spela NHL-slutspel. Det står klart sedan Florida, Boston, Carolina och Dallas har ordnat biljett efter tidigare klara New York Rangers.

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

igår 22:52
Häckens Champions League-resa har varit imponerande. Men nu är den över. Paris Saint-Germain vann returmötet i Paris med 3–0 och är vidare till semifinal med sammanlagt 5–1. Vi var inte riktigt nära i dag, säger mittfältaren Filippa Curmark till SVT.

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

igår 22:02
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

igår 21:48
Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

igår 21:16
Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.