1 av 3
- Foto: Claudio Villa/Getty
2 av 3
- Foto: Getty
Mario Balotelli vill göra ett faderskapstest för att vara säker på att han är pappa till barnet.
3 av 3
Mario Balotelli vill göra ett faderskapstest för att vara säker på att han är pappa till barnet. - Foto: Getty/Scanpix MONTAGE

Läs Balotellis öppna brev till gravida ex-flickvännen

Under EM fick Italiens anfallsstjärna Mario Balotelli veta att han ska bli pappa. I ett öppet brev ger han för första och sista gången sin syn på saken.


Raffaella Fico

Raffaella Fico är en 24-årig italiensk modell och före detta Big Brother-deltagare. Hon har skapat stora rubriker i Italien de senaste åren, främst på grund av sina förhållanden med Cristiano Ronaldo och Mario Balotelli. I början av sitt förhållande med Balotelli berättade hon att han var en bättre älskare än Ronaldo.

När Fico var 20 år planerade hon att sälja sin oskuld för tio miljoner kronor.

MANCHESTER. Det var på måndagen som modellen Raffaella Fico berättade att hon väntar Mario Balotellis barn. Manchester City-stjärnan sade då att det var den bästa nyheten i hela världen. Och efter ett gigantiskt intresse från medier världen över väljer han nu att förklara sin sida av historien.

Läs Balotellis brev:

"Även om jag hade föredragit att inte prata om mitt privatliv offentligt, så känner jag mig tvungen att en gång för alla reda ut mitt förhållande med Raffaella Fico.

Vårt förhållande tog slut i slutet av april och sedan dess har vi inte träffats eller haft kontakt.

Jag har inte längre något med henne att göra och Raffaella har inte längre något med mitt liv att göra. Hon vet att från det att vi gjorde slut har jag inte haft några intentioner att bli tillsammans med henne igen.

Av respekt till det förhållande vi hade har jag inte velat prata om henne, även när felaktigheter har förekommit i medierna.

För ett par dagar sedan hörde jag från en tredje part att Raffaella var gravid. På grund av detta kontaktade jag henne, och det var bara efter att jag frågat henne om det som hon bekräftade att hon var gravid.

Jag är väldigt besviken, eftersom jag inte tycker det är normalt att inte berätta en sådan här sak förrän i fjärde månaden. Jag förstår inte varför hon inte kontaktade mig direkt för att berätta en så viktig sak.

Jag kommer att ta ansvar när jag fått bevis på att jag är pappa. Jag är väldigt irriterad nu när folk har slagit mynt av det här genom att sälja foton och intervjuer.

Jag tycker att Raffaella är tillräckligt berömd, och hon behöver inte använda den här storyn för att få publicitet. Det här är den första gången jag kommer att kommentera detta offentligt, och jag tänker inte svara på något mer, oberoende av var Raffaella säger eller skriver."

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ännu en missade chans: "Känns tomt"

1 timme sedan

Rödin: "En jäkla revansch"

1 timme sedan
Kritiserade som ett gäng förlorare förra året. Nu är Brynäs ett vinnarlag igen – tillbaka till SHL. Det är en jäkla revansch, men vi har trott på det hela tiden, säger Brynässtjärnan Anton Rödin.

Arsenals uppvisning – 5–0 i derbyt mot Chelsea

1 timme sedan
Snabb studs upp ur svackan – och fortsatt en utmanare i kampen om Premier League-titeln. Arsenal krossade Chelsea i Londonderbyt med 5–0.

Brynäs lycka – det händer nu

2 timmar sedan
Brynäs sejour i hockeyallsvenskan blev bara ettårig. De 13-faldiga svenska mästarna pallade pressen och var i slutändan överlägsna i kvalet. Här är fyra punkter kring Brynäs styrka i allsvenskan och utmaningarna i SHL:

Brynäs glädjekväll – tillbaka i SHL

2 timmar sedan
Efter exakt 13 månader är Brynäs tillbaka i SHL. Doldisen Oliver Tärnström, 21, sköt två mål när Brynäs besegrade Djurgården på bortaplan med 3–1. Och den klassiska klubben från Gävle är tillbaka efter 4–0 i matcher i finalserien.

Lamt Tre Kronor förlorade mot Finland

3 timmar sedan
Tre Kronor var alldeles för tamt i första perioden och Finland kunde därmed göra två matchavgörande mål i det tredje mötet av fyra. Vi kommer inte in i närkampsspelet och var långsamma, säger förbundskaptenen Sam Hallam.