Men fick inte hål på honom. - Foto: Bildbyrån
6 av 6
Ronaldo slår till. - Foto: Bildbyrån

Ronaldo sänkte Malmö FF med två mål

Malmö hade tuffast möjliga motstånd på besök på Swedbank Arena. Men Malmö stod för en stabil insats och med lite tur hade de kunnat knipa en poäng.

Malmö FF tog emot storlaget Real Madrid i Champions Leagues gruppspel, och i 28 minuter kunde de hålla sin nolla bakåt.

Efter det klev motståndarnas stora stjärna Cristiano Ronaldo fram och satte sitt 500:ade mål i karriären, och 1–0 till Real Madrid var ett faktum.

Bildkälla: Bildbyrån

Malmö kunde gå till halvtidsvilan med enbart ett måls underläge, och trots stor spelövertag för Real Madrid kunde hemmalaget hålla sig kvar i matchen.

Efter 77 minuters spel fick vänsterbacken Yoshimar Yotun sitt andra gula kort och Malmö fick avsluta matchen med 10 man.

Ronaldo lyckades utnyttja övertaget och kunde sätta sitt andra för matchen i den 89 minuten, och matchen slutade 2–0 till Real Madrid.

Skrällvinsten ger lyft på världsrankningen

Anton Källberg förbättrar sin tidigare toppnotering ytterligare. Nu är svensken tolva på världsrakningen i bordtennis.

Fylla på ungdomsturnering: "Förkastligt"

Ledare för det finländska U17-landslaget i ishockey festade till det i samband med en turnering i Sverige – och spydde ner en buss. Nu planerar Finlands ishockeyförbund att anmäla händelsen. Det är helt förkastligt, säger Kimmo Oikarinen.

Chefernas Verstappen-tjafs: “Fokusera på ditt”

Mercedes stallchef Toto Wolff flörtar fortsatt öppet med F1-världsmästaren Max Verstappen. Hans dito i Red Bull, Christian Horner, har tröttnat: Mercedes är sämre än stall som använder sig av sina egna motorer. Jag tycker det är dags att Toto fokuserar på sitt egna stall, snarare än förarmarknaden.