Inga vuvuzelor till Sverige. Då kommer Zlatan tillbaka.
1 av 2
Inga vuvuzelor till Sverige. Då kommer Zlatan tillbaka. - Foto: Darko Vojinovic/AP/SCANPIX
Lars-Åke Lagrell lurades av Zlatan-imitatören Ehsan Dadiar.
2 av 2
Lars-Åke Lagrell lurades av Zlatan-imitatören Ehsan Dadiar. - Foto: ANDERS WIKLUND/SCANPIX

"Zlatan" grundlurade Lagrell: "Inga vuvuzelor - då återvänder jag"

Lars-Åke Lagrell grundlurades av Zlatan-imitatören Ehsan Dadiar, som ringde upp det svenska fotbollsförbundets ordförande och förde fram sina krav.– Det enda jag förväntar mig är att vi inte får dessa vuvuzelor till Sverige. Kan du ge mig ditt ord på att vi inte får dem till Sverige?


GÖTEBORG. Om Zlatan Ibrahimovic återvänder till landslaget eller ej är fortfarande oklart. Och med det stundande EM-kvalet, som drar igång mot Ungern den tredje september, bör ett slutgiltigt svar från Barcelona-stjärnan snart komma.

Något som det svenska fotbollsförbundets ordförande, Lars-Åke Lagrell, trodde att han hade fått när "Zlatan" ringde.

– Det börjar närma sig för mitt beslut om landslaget, och det ser inte så ljust ut om man ska titta på Unibets odds som står på 4.50, säger ”Zlatan”.

"Ge mig ditt ord - inga vuvuzelor till Sverige"

Det var i själva verket Zlatan-imitatören Ehsan Dadiar som ringde, och framförde "Zlatans" krav för att komma tillbaka.

– Det enda jag förväntar mig är att vi inte får dessa vuvuzelor till Sverige. Kan du ge mig ditt ord på att vi inte får dem till Sverige?

– Ja… Eh, alltså… Ja, det är jättebra, men du – vi behöver dig. Jag hoppas inte att din landslagskarriär ska vara över än, svarar en klart överraskad Lagrell, som försökte få "Zlatan" att prata med förbundskaptenen Eric Hamrén i stället.

Skrattade åt skämtet

Den 70-årige Lagrell blev snabbt efter det roliga samtalet uppring av Dadiar, som förklarade att det endast var ett skämt. Lagrell tog enligt imitatören inte åt sig utan skrattade i stället.

Hör när "Zlatan" ringer Lagrell

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Xabi Alonso nobbar Liverpool

Reinfeldt om läktaroron: "Kan dämpa kärleken"

2 timmar sedan
Å ena sidan en förväntad storpublik på flera håll. Å andra sidan farhågor kring mer våld. På påskafton börjar fotbollsallsvenskan 2024. Vi är oroliga för att ordningsstörningarna kan dämpa kärleken och möjligheten att alla ska känna att fotboll tillhör mig, säger Fredrik Reinfeldt, ordförande i Svenska fotbollförbundet.

Stark start av Stark – blågul fajt om OS-plats

idag 10:38
Maja Stark har börjat bra i Arizona, Anna Nordqvist likaså. Tillsammans med Madelene Sagström går de en tuff kamp om en plats i OS i Paris i sommar.

Ali: "Tensta har inte haft något fotbollsproffs"

idag 06:30
Vägen till elitfotbollen har varit krokig, men Taha Ali vill inte ha resan ogjord. Malmö FF-stjärnan ser det som sin uppgift att vara en förebild för alla som jagar en dröm. Stora profiler från våra områden behöver engagera sig, säger 25-åringen.

Minst tolv svenskar i NHL-slutspel

idag 06:19
Minst tolv svenskar, förmodligen betydligt fler, kommer att få spela NHL-slutspel. Det står klart sedan Florida, Boston, Carolina och Dallas har ordnat biljett efter tidigare klara New York Rangers.

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

igår 22:52
Häckens Champions League-resa har varit imponerande. Men nu är den över. Paris Saint-Germain vann returmötet i Paris med 3–0 och är vidare till semifinal med sammanlagt 5–1. Vi var inte riktigt nära i dag, säger mittfältaren Filippa Curmark till SVT.