Zlatan skojar i intervju.
1 av 4
Zlatan skojar i intervju. - Foto: Bildbyrån
Zlatan och Sverige har Lichtenstein härnäst i kvalet.
2 av 4
Zlatan och Sverige har Lichtenstein härnäst i kvalet. - Foto: Bildbyrån
Zlatan med John Guidetti.
3 av 4
Zlatan med John Guidetti. - Foto: Bildbyrån
Zlatan på träning.
4 av 4
Zlatan på träning. - Foto: Bildbyrån

Zlatans senaste intervju är en av de bästa någonsin

Zlatan Ibrahimovic sitter och snackar lite i ett klipp som lagts upp på Landslagets Facebooksida. Och han gör det väldigt bra.


Sverige gästar Liechtenstein för en EM-kvalmatch som spelas på fredagskvällen. På torsdagens träning delade landslaget upp sig för att spela tvåmål, och matchen kom att liras mellan spelare från Skåne och resten av Sverige.

En match som Skåne vann ganska enkelt, om du frågar Zlatan Ibrahimovic.

"Fotbollen är från Skåne, jag har sagt det innan. Alla de bästa kommer från Skåne", säger Zlatan i klippet som fått stor spridning sedan det laddades upp på

Se klippet här – och den syrliga passningen till Erkan Zengin och Albil Ekdal:

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Armand Duplantis sätter nytt världsrekord

1 timme sedan

Hedman: "Tillbaka på nivån där jag hör hemma"

3 timmar sedan
Efter tre raka finaler åkte Victor Hedmans Tampa Bay ut direkt i Stanley Cup-slutspelet förra året. Om det var slutet på en era? Absolut inte. Förhoppningsvis var det min sista långa sommar i min karriär, säger NHL-stjärnan inför årets drama.

Testades positivt för dopning – tävlade i OS ändå

idag 11:22
23 kinesiska simmare testades positivt för dopning – men fick ändå fortsätta tävla. 13 av dessa deltog senare vid OS i Tokyo 2021 och vann bland annat tre guldmedaljer. Det avslöjar Daily Telegraph, New York Times och ARD under lördagen.

Verstappen vinner F1-sprinten i Shanghai

idag 06:02
Verstappen tog hem segern före Mercedesföraren Lewis Hamilton och stallkollegan från Red Bull, Sergio Perez. Han utökar därmed sin ledning i F1-kampen totalt.

Stark högt upp i Texas

idag 04:38
Maja Stark och Anna Nordqvist är högt upp på resultattavlan efter andra rundan i årets första majortävling, i Texas på USA-touren. Stark gjorde visserligen en bogey men vägde upp det mer än väl genom fyra birdies, tre under par på rundan.

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

igår 21:50
Brynäs har tagit ett järngrepp i SHL-kvalet mot Djurgården. En blixtvändning i tredje perioden tog Brynäs till 2–1-seger och ledning med 2–0 i matcher. Vi vet vad vi kan och vi har karaktären, säger matchvinnaren Karlis Cukste.