Joakim Hall bloggar igen

"Allt är utrett – men det kommer att bli annorlunda nu."


Joakim Hall, AIK-bloggare på Allsvenskan24, gör comeback efter en veckas uppehåll.

–Jag trodde knappt att någon skulle bry sig när jag lade ner, men jag har fått en oerhörd respons, säger Joakim Hall till Nyheter24.

Hall valde att lägga ner bloggen i förra veckan sedan han fått kritik av en AIK-ledare för sitt sätt att skriva. Men bloggen, som blivit omåttligt populär bland både AIK:are och andra fotbollssupportrar, lämnade ett tomrum efter sig. Nu väljer Jocke att börja skriva igen. Konflikten med AIK-ledaren är historia.

–Det är utrett nu. Även om jag tycker att kritiken mot mig var larvig, så fick jag mig en tankeställare.

Kommer det att bli en annorlunda blogg nu?

–Bloggen kommer absolut att påverkas. Det blir mindre rykten och jag kommer inte att snacka så mycket med spelarna. Dessutom kommer jag inte att ha lika mycket tid nu. Jag har min son att tänka på och jag kommer att jobba halvtid som fritidsledare. Så bloggen blir lidande, men jag hoppas ändå att folk kommer att fortsätta att läsa.

Slutar du helt med spelarintervjuerna?

–Vi får se. Jag kommer att känna efter lite ett tag. Det sista jag vill är att spelarna ska känna att jag förstör för dem. AIK kommer alltid att gå före bloggen. Men å andra sidan så vet ju alla spelare att jag skriver, och jag har aldrig pressat någon att snacka med mig.

Läs Joakim Halls comebackinlägg här.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!