1 av 4
- Foto: Bildbyrån
2 av 4
- Foto: Bildbyrån
3 av 4
- Foto: Scanpix
4 av 4
- Foto: Scanpix

Abgar Barsom i väntans tider

På sin statusuppdatering på Facebook har Abgar Barsom skrivit ”Mitt nya hem i Örebro... 'Njoy'”. Men det har ingenting med ÖSK att göra. ”Haha... Nej, det är träningsstudion som jag hänger på väldigt mycket”, säger han till Nyheter24.


Framtiden har varit oviss för Abgar Barsom en tid nu. Han har förvisso tränat med Örebro SK tidigare, men den dörren är stängd.

- I de positioner på mittfältet där Abgar Barsom kan spela har vi redan satt en trupp, säger sportchefen Lennart Sjögren till Nyheter24.

Med raden ”Mitt nya hem i Örebro... 'Njoy'” på Facebook syftar Barsom heler inte på ÖSK eller att han ska bli kvar i staden får vi strax reda på.

- Haha... Nej, det är träningsstudion som jag hänger på väldigt mycket här, skrattar ”Abbe” när Nyheter24 når honom strax innan ett gympass.

Så ÖSK är således uteslutet för 32-åringen som spelade med norska Fredrikstad FK till och med 2009.

- Det har jag vetat ganska länge, säger ”Abbe” om ÖSK:s svala intresse och fortsätter:

- Vi får se vad som händer, vi har lite småsaker på gång, främst i Sverige och Norge. Men ingen kontraktsförhandling eller så än.

”Abbe” utesluter inte att det blir en flytt till Stockholm i framtiden.

- Jag måste se till helheten och vad som är bra fotbollsmässigt och socialt.

Hur är kontakten med din tidigare klubb Djurgården?

- Vi har inte så mycket kontakt faktiskt, från deras sida är jag inte aktuell. I övrigt kan jag tyvärr inte avslöja så mycket, avslutar den BK Forward-fostrade mittfältaren innan han slinker in på nJoy.

Barsom berättade för Nerikes Allehanda för ett par veckor sedan att tre klubbar i tippeligan och tre i allsvenskan visat intresse för honom.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!