En djurgårdströja hänger upphängd, någonstans bakom väggen på i den framtida logen där Lars-Åke Lagrell ska se matcherna tillsammans med övriga pampar.
1 av 4
En djurgårdströja hänger upphängd, någonstans bakom väggen på i den framtida logen där Lars-Åke Lagrell ska se matcherna tillsammans med övriga pampar. - Foto: Privat
En flagga har placerats i AIK:s omkläddningsrum.
2 av 4
En flagga har placerats i AIK:s omkläddningsrum. - Foto: Privat
Även en klocka besudlar det framtida omklädningsrummet.
3 av 4
Även en klocka besudlar det framtida omklädningsrummet. - Foto: Privat
Svenska Fotbollförbundets skrytbygge har "dekorererats" av Djurgårdssupportrar.
4 av 4
Svenska Fotbollförbundets skrytbygge har "dekorererats" av Djurgårdssupportrar. - Foto: Privat/Scanpix

AIK:s framtida hemmaplan utsatt för Djurgårdssabotage

NYHETER24 AVSLÖJAR. Djurgårdsfans har placerat Dif-souvenirer i Swedbank Arenas väggar. AIK:s framtida omklädningsrum "saboterat". Se bilderna här.


AIK spelar på Swedbank

AIK valde för en tid sedan att spela sina framtida hemmamatcher på Swedbank Arena. Medlemmarna följde därmed Arenapanelens rekommendation om att stanna i Solna.

Men det var inte endast geografin som avgjorde valet. De ekonomiska frågorna vägde också in, såväl även ett löfte från Solna kommun om att AIK skulle få en ny träningsanläggning i anslutning till arenan.

Notan för Swedbank Arena beräknas nu landa på dryga tre miljarder kronor.

SOLNA. AIK:s framtida hemmaplan, mångmiljardbygget Swedbank Arena, har dekorerats av byggnadsarbetare med känslor för Djurgården. Bilder Nyheter24 kommit över visar hur dessa personer placerat en djurgårdströja, en flagga och en klocka i väggarna på Svenska Fotbollförbundets skrytbygge.

Djurgårdströjan samt klockan har bäddats in i hemmalagets omklädningsrum, i samma omklädningsrum som AIK snart kommer att göra sig redo för match. Flaggan har förseglats in i SvFF:s loge.

– Det hade jag faktiskt ingen aning om, berättar Christian Alexandersson, vd för Swedbank Arena, till Nyheter24 och fortsätter:

– Det är inget vi tänker åtgärda så här i efterhand.

Gnaget lackar ur

Efter att ha blivit informerad om kuppen reagerar Black Armys ordförande, Daniel Wilhelmsson, på uppgifterna.

– Det här var ju en tråkig nyhet, säger han till Nyheter24.

Hur känns det?

– Det här visar ju bara hur smutsiga Djurgårdssupportrarna är.

Inte första gången Swedbank besudlas

Det har sedan tidigare varit känt att Swedbank Arena saboterats av AIK-fans, som lade en stor flagga under cementen på vad som kommer att bli planens mittcirkel.

AIK
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!