Imad Khalili blev därefter  tvåmålsskytt för "Peking".
Imad Khalili blev därefter tvåmålsskytt för "Peking". - Foto: Stefan Jerrevång / SCANPIX
Örebro har därmed fortfarande inte vunnit i årets allsvenska och är solklar tabelljumbo. - Foto: Stefan Jerrevång / SCANPIX
IFK Norrköping avfärdade enkelt bottenlaget Örebro på hemmaplan. 3-0 blev slutresultatet. - Foto: Stefan Jerrevång / SCANPIX
Christoffer Nyman satte matchvinnande 1-0 på hörna.
Christoffer Nyman satte matchvinnande 1-0 på hörna. - Foto: Stefan Jerrevång / SCANPIX

"Peking" förlängde Örebros mardrömssvit

Norrköpings Christoffer Nyman och Imad Khalili sköt tre poäng till "Peking" - och Örebro till sin nionde raka match utan seger.

IFK Norrköping - Örebro SK 3-0

1-0 Christoffer Nyman (41), 2-0 Imad Khalili (45), 3-0 Imad Khalili (52).

Varningar: IFK: Astrit Ajdarevic. ÖSK: Patrik Haginge, Armend Alimi.

Domare: Bojan Pandzic

Publik: 5 405.

Vinn biljetter till EM

Vem tyckte du var matchens lirare? Utse planens gigant och tävla om biljetter till Sveriges matcher i EM - och chansen att dela ut priset till matchens lirare i mötet mellan Sverige - Frankrike.

NORRKÖPING. Örebro usla säsong fortsätter. På Nya Parken blev det ny förlust, 3-0 till hemmalaget IFK Norrköping. Unge Christoffer Nyman och vindsnabbe yttern Imad Khalili punkterade matchen med varsina snabba mål precis innan halvtidsvilan.

Khalili blev tvåmålsskytt när han satte 3-0 sex minuter in i den andra halvleken.

Örebro avsågade

Förlusten innebär att gästande ÖSK:s segerlösa svit förlängs till nio raka. Laget har bara skrapat ihop tre poäng via tre oavgjorda på de nio matcher de nu spelat sedan säsongsstarten.

Det är nu bara en tidsfråga innan ledningen börjar se över både tränarsidan och spelarmaterialet för att lyckas rädda kvar klubben i allsvenskan, som är solklar jumbo i tabellen.

För IFK Norrköping var segern den femte denna säsong. Laget hakar nu på toppskitet med 16 poäng på nio matcher.