Zlatan och Allegri ser ut att vara osams igen..
1 av 5
Zlatan och Allegri ser ut att vara osams igen.. - Foto: AP/Scanpix
Zlatan-jubel efter straffmålet mot Fiorentina. Får han anledning att fira i kväll?
2 av 5
Zlatan-jubel efter straffmålet mot Fiorentina. Får han anledning att fira i kväll? - Foto: AP/Scanpix
...men Milantränaren förnekar det hela: "Skriv vad ni vill, men i så fall är ni med på en lögn".
3 av 5
...men Milantränaren förnekar det hela: "Skriv vad ni vill, men i så fall är ni med på en lögn". - Foto: AP/Scanpix
Men Alessandro Nesta ser ut att vara spelklar.
4 av 5
Men Alessandro Nesta ser ut att vara spelklar. - Foto: AP/Scanpix
Veteranen Massimo Ambrosini är avstängd och missar kvällens match..
5 av 5
Veteranen Massimo Ambrosini är avstängd och missar kvällens match.. - Foto: AP/Scanpix

Internbråk skakar Zlatans Milan inför ödesmatchen

Över tio Milanspelare saknas inför kvällens viktiga bortamatch. Men problemen stannar inte där- nu ryktas det om ett bråk mellan "Ibra" och Milantränaren.


Milans senaste ligamatcher

Milan - Fiorentina 1-2
Catania - Milan 1-1
Milan - Roma 2-1
Parma - Milan 0-2
Milan - Lecce 2-0

Spelare som missar Chievo-matchen

Massimo Ambrosini

Alberto Aquilani

Daniele Bonera

Flavio Roma

Thiago Silva

Djamel Mesbah

Ignazio Abate

Luca Antonini

Alexander Merkel

Mark Van Bommel

Kevin-Prince Boateng

Filippo Inzaghi

Alexandre Pato

Zlatan Ibrahimovic och Massimiliano Allegri verkar vara osams igen. Enligt italienska medier ska Zlatan och Allegri ha haft en högljudd diskussion efter Milans förlust mot Barcelona. Men Milantränaren förnekar bråket - som vanligt.

- Skriv vad ni vill, men i så fall är ni med på en lögn. Det har inte varit någon form av bråk, sa Allegri på den informella delen efter presskonferensen.

Det är inte första gången de båda hamnar i luven på varandra. Tidigare i vår skrevs det om ett bråk mellan mellan dem efter 0-3-förlusten mot Arsenal. Men precis som då har inget hänt, menar Allegri.

Spelarskador “ingen ursäkt”

Allt annat än en seger skulle innebära en mardröm för Milan. Serieledarna Juventus har redan jagat ikapp och gått förbi Milan. Juventus har vunnit fyra raka matcher, medan Milan endast har tagit fyra poäng de senaste tre matcherna.

Ett nytt poängtapp skulle göra tabelläget omöjligt för "Ibra". Efter matchen mot Fiorentina tyckte Viola-anfallaren Jovetic att Milan såg trötta ut.

Med Massimo Ambrosini, Alberto Aquilani och Daniele Bonera avstängda, samt en lång skadelista ser det jobbigt ut inför mötet mot Chievo.

Nesta är tillbaka

Men på gårdagens presskonferens ville Milantränaren inte skylla ett eventuellt nederlag på spelarfrånvaron:

- Vi har haft massor av skador och mot Chievo har vi också tre spelare avstängda, men det bör inte vara någon ursäkt.

En glädjande nyhet för Milanfansen var att 36-årige försvarsgeneralen Alessandro Nesta ryktades vara tillbaka. Men den nyheten visade sig vara en sanning med modifikation. Nesta är tillbaka från skada, men har däremot blivit sjuk. Så det är osäkert om han spelar. Och dessutom missar Mark Van Bommel och Kevin-Prince Boateng matchen mot Chievo.

Vid en vinst mot Chievo sätter Milan press på Juventus, som tar emot tabelltrean Lazio i morgon. Statisiken talar för Turinklubben, Juventus har vunnit de tre senaste mötena mot Lazio och har inte förlorat sen 2003. Senast romarna lyckades vinna i Turin var för snart tio år sedan.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Bortafacit talar för Häcken: “Skapar känslor”

Världsmästaren missar VM efter misstaget: "Skäms"

1 timme sedan
Han har tolv VM-guld i olika former av bänkpress. Men Eddie Berglund kommer inte få tävla i bänkpress-VM i Texas i år. Svenska styrkelyftförbundet missade nämligen att anmäla medaljkandidaten.

Stjärnan: Ta utebliven mens på större allvar

1 timme sedan
Efter ett oväntat svagt resultat i OS-tremilen 2022 började skidstjärnan Ebba Andersson leta fel. Var det kanske konstigt att hon inte fått mens på länge? Är menstruationen utebliven eller oregelbunden är det ett tecken på någonting, säger hon till Aftonbladet.

Hon är hockeystjärnan Niklas Hjalmarssons kända exfru

2 timmar sedan
Niklas Hjalmarsson är en av få svenskar som vunnit Stanley Cup, men hur bra koll har du egentligen på den tidigare hockeystjärnan? Nyheter24 har samlat det som googlas mest om honom.

Världens bästa innebandyspelare stannar i Umeå

2 timmar sedan
Världens bästa innebandytvillingar – Oona och Veera Kauppi – förlänger med SSL-laget Thorengruppen. Finländskorna stannar i Umeå till 2026.

Så tycker fotbollsfansen om VAR

idag 07:16
Närmare hälften – 48 procent – av de som följer fotbollsallsvenskan kontinuerligt eller till och från är ganska eller mycket positiva till att införa VAR. Det visar en undersökning gjort av Verian, på uppdrag av TV4 och Fotbollskanalen. 27 procent av de tillfrågade är dock ganska eller mycket negativa.