Mario Balotelli kommer inte att acceptera någon rasism under EM.
1 av 3
Mario Balotelli kommer inte att acceptera någon rasism under EM. - Foto: Giuseppe Bellini / AP / SCANPIX
Balotelli och Antonio Nocerino tillsammans med Domenico Criscito (höger) som petades efter de nya turerna i spelskandalen.
2 av 3
Balotelli och Antonio Nocerino tillsammans med Domenico Criscito (höger) som petades efter de nya turerna i spelskandalen. - Foto: Fabrizio Giovannozzi / AP / SCANPIX
Händer det något på matcherna kommer han att gå av planen.
3 av 3
Händer det något på matcherna kommer han att gå av planen. - Foto: Claudio Villa / AP / SCANPIX

Balotelli: "Om några kastar bananer ska jag döda dem"

Den italienske anfallsstjärnan tänker inte acceptera någon rasism under EM.


Följ fotbollsfesten på Nyheter24

Senaste nyheterna, skadeläget, de bästa krönikörerna och mycket mer. I sommar kommer Nyheter24 punktmarkera EM-slutspelet i Ukraina. Vi kommer att finnas på supporterlägret Camp Sweden samt följa Zlatan & Co: på plats i Kiev. Det blir många nyheter om alla EM-länder, mycket webbteve och ännu fler bilder. Följ med oss på den stora EM-resan!

EM-bloggar:

Avgå alla - med Johan Andersson

EM-reportern - med Emil Schälin

PARMA. Mario Balotelli har tidigare varit utsatt för rasism från fotbollssupportrar under matcher runtom i Europa. Nu meddelar Italiens anfallshopp att han vägrar vika sig för några rasister under sommarens EM.

– Jag kommer inte att acceptera rasism över huvud taget. Det är oacceptabelt. Om några kastar bananer mot mig på gatan kommer jag att hamna i fängelse, för jag kommer att döda dem, säger 21-åringen i en lång intervju med tidningen France Football som publicerades på tisdagen.

Drabbades inför U21-EM 2009

Balotelli har själv drabbats dels under uppladdningen inför U21-EM 2009 när han attackerades med bananer på en bar i Rom och senast när Manchester City mötte Porto på bortaplan i Europa League.

I intervju beskriver han också sig själv som ett geni och erbjuder sig att bjuda reportern på middag om han hittar någon som är mer talangfull.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Regn och gräsbrand störde F1-kvalet

Nagelsmann stannar: tysk förbundskapten över 2026

Julian Nagelsmann kommer att leda Tyskland under VM 2026 i USA, Kanada och Mexiko.

Ica-butikens kaxiga hån: ”Halstabletter bra mot skånska"

Ica Kvantum Skellefteå ritkar en rejäl känga mot alla skåningar och SAIK:s motståndare Rögle inför SM-finalen i hockey. – Ett säkert vårtecken, säger butikschefen Alexander Björck.

Trio diskas efter skandalen – lät kines vinna

Topptrion i Pekings halvmaraton diskas och fråntas sina medaljer, meddelar arrangören. Hemmalöparen He Jien vann – efter att ha vinkats fram av en trio konkurrenter på upploppet.

Tragedin i Riyad – succéhästen dog i stallet

2 timmar sedan
Amerikanskan Jill Humphrey, 42, firade en av sina största framgångar. Hon hyllade sin häst efter tredjeplatsen i världscupfinalens andra omgång i går kväll. Han gjorde allt för mig. Kort senare kollapsade Chromatic och dog.

Ett ja och två nej till VM-spel

idag 07:18
Grundserien i NHL-ishockey är slut och flera svenskars lag är utslagna. Då börjar de svenska stjärnorna lämna VM-besked till Tre Kronor. Ett positivt besked får förbundskapten Sam Hallam från André Burakovsky.