"Ibra" dominerade ånyo under söndagens kamp mot Lecce.
1 av 6
"Ibra" dominerade ånyo under söndagens kamp mot Lecce. - Foto: Luca Bruno/SCANPIX
Den svenske landslagskaptenen stod för en assist och en egen balja när Lecce enkelt avfärdades med 2-0.
2 av 6
Den svenske landslagskaptenen stod för en assist och en egen balja när Lecce enkelt avfärdades med 2-0. - Foto: Luca Bruno/SCANPIX
Här klipper "Ibra" till.
3 av 6
Här klipper "Ibra" till. - Foto: Luca Bruno/SCANPIX
Zlatans numer klassiska målgest har blivit ett ständigt återkommande inslag i Milanmatcher under säsongen.
4 av 6
Zlatans numer klassiska målgest har blivit ett ständigt återkommande inslag i Milanmatcher under säsongen. - Foto: Luca Bruno/SCANPIX
Reportern från Sky, Vera Spadini, fick ett hårband kastad på sig och kommentaren "Gå hem och laga mat."
5 av 6
Reportern från Sky, Vera Spadini, fick ett hårband kastad på sig och kommentaren "Gå hem och laga mat."
Zlatan Ibrahimovic är i blåsväder efter att ha attackerat en kvinnlig reporter.
6 av 6
Zlatan Ibrahimovic är i blåsväder efter att ha attackerat en kvinnlig reporter. - Foto: Montage/Scanpix/Mediaset

Zlatan till den kvinnliga reportern: "Gå hem och laga mat"

När kamerona slocknat på San Siro uppger Gazzetto dello Sport att Zlatan Ibrahimovic uttryckt sig riktigt plumpt mot den italienska reportern Vera Spadini.


Försoningen:

Enligt uppgifter som cirkulerat i medier ska Zlatan Ibrahimovic och tränaren Allegri grävt ned stridsyxan.

– Ingenting hände mellan mig och ”Ibra”. Det är normalt att det är diskussioner mellan en spelare och tränaren, sa Allegri en kort stund efter matchen.

MILANO. Zlatan Ibrahimovic har hamnat i en ny medie-orkan. Efter matchen mellan Milan och Lecce ska den svenske storstjärnan gått fram till Skyreportern Vera Spadini och sagt:

– Vad fan glor du på.

Detta efter att hon ställt kritiska frågor angående ett påstått bråk mellan Milans anfallsess och tränaren Massimiliano Allegri. Dessutom uppger Gazzetta dello Sport, i dagens tryckta upplaga, att Ibrahimovic ska, efter att kamerorna släckts, slängt sitt hårband på reportern och tillagt:

– Gå hem och laga mat.

Zlatan, som under matchen mot Lecce bevisade än en gång att han tillhör den absoluta världseliten, har trots formtoppen varit en pressad man. Efter förlusten mot Arsenal gick svensken till hård och öppen kritik mot Milantränarens val av taktik i matchen som var nära att kosta Rossoneri lagets avancemang i Champions League.

/
/
Sky
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Reinfeldt om läktaroron: "Kan dämpa kärleken"

Stark start av Stark – blågul fajt om OS-plats

3 timmar sedan
Maja Stark har börjat bra i Arizona, Anna Nordqvist likaså. Tillsammans med Madelene Sagström går de en tuff kamp om en plats i OS i Paris i sommar.

Ali: "Tensta har inte haft något fotbollsproffs"

idag 06:30
Vägen till elitfotbollen har varit krokig, men Taha Ali vill inte ha resan ogjord. Malmö FF-stjärnan ser det som sin uppgift att vara en förebild för alla som jagar en dröm. Stora profiler från våra områden behöver engagera sig, säger 25-åringen.

Minst tolv svenskar i NHL-slutspel

idag 06:19
Minst tolv svenskar, förmodligen betydligt fler, kommer att få spela NHL-slutspel. Det står klart sedan Florida, Boston, Carolina och Dallas har ordnat biljett efter tidigare klara New York Rangers.

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

igår 22:52
Häckens Champions League-resa har varit imponerande. Men nu är den över. Paris Saint-Germain vann returmötet i Paris med 3–0 och är vidare till semifinal med sammanlagt 5–1. Vi var inte riktigt nära i dag, säger mittfältaren Filippa Curmark till SVT.

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

igår 22:02
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.