Gary Cahill (till höger) hyllade Fabrice Muamba efter sitt mål mot Leicester.
1 av 7
Gary Cahill (till höger) hyllade Fabrice Muamba efter sitt mål mot Leicester. - Foto: Bildbyrån
Stewart Downings blott andra mål för säsongen avgjorde FA Cup-kvartsfinalen mellan Liverpool och Stoke.
2 av 7
Stewart Downings blott andra mål för säsongen avgjorde FA Cup-kvartsfinalen mellan Liverpool och Stoke. - Foto: Kirsty Wigglesworth/Scanpix
En något vanare målskytt gjorde hemmalagets 1-0 - Luis Suarez.
3 av 7
En något vanare målskytt gjorde hemmalagets 1-0 - Luis Suarez. - Foto: Jon Super/Scanpix
Mötet mellan Everton och Sunderland slutade 1-1, vilket innebär att det blir omspel på Stadium of Light.
4 av 7
Mötet mellan Everton och Sunderland slutade 1-1, vilket innebär att det blir omspel på Stadium of Light. - Foto: Jon Super/Scanpix
FA Cup-kvartsfinalen mellan Tottenham och Bolton bröts sedan Muamba kollapsat med hjärtstillestånd och förts till sjukhus. Hans tillstånd är stabilt men kritiskt.
5 av 7
FA Cup-kvartsfinalen mellan Tottenham och Bolton bröts sedan Muamba kollapsat med hjärtstillestånd och förts till sjukhus. Hans tillstånd är stabilt men kritiskt. - Foto: Matt Dunham/Scanpix
Det var första gångerna sedan i oktober 2011 som Torres nätade.
6 av 7
Det var första gångerna sedan i oktober 2011 som Torres nätade. - Foto: Tim Hales/Scanpix
Fernando Torres var en annan ovan målskytt i helgens FA Cup. Hans två mål mot Leicester var avgörande.
7 av 7
Fernando Torres var en annan ovan målskytt i helgens FA Cup. Hans två mål mot Leicester var avgörande. - Foto: Bildbyrån

Här är lottningen - och hyllningen: "Pray 4 Muamba"

Chelseaspelaren hyllade Fabrice Muamba, jättarna tog steget vidare till semifinalen och Fernando Torres gjorde sina första mål på 150(!) dagar: Nyheter24 summerar FA-söndagen. 


Två derbyn i semifinalerna:

Tottenham - Chelsea

Liverpool - Everton

LIVERPOOL/LONDON. Ett annars formsvagt Liverpool har under säsongen åtnjutit bra resultat i cupsammanhang. Och framgångarna fortsätter. Uddamålssegern mot Stoke innebär att laget är klart för semifinal i FA Cupen.

Luis Suarez gav de rödklädda ledningen på Anfield - men gästernas kvittering lät inte vänta på sig. Forne Liverpoolanfallaren Peter Crouch gjorde 1-1 blott tre minuter senare.

Men efter en ihärdig Liverpoolpress kom också 2-1-målet. Stewart Downing, som bara hamnat i målprotokollet en gång tidigare denna säsong, var framme och tryckte in det matchavgörande målet bakom Thomas Sörensen.

Championship-lag överkört på Stamford Bridge

I den tidigare FA Cup-kvartsfinalen såg Chelsea till att avfärda Championship-laget Leicester med 5-2 hemma på Stamford Bridge. Fernando Torres blev oväntad matchvinnare med två mål - hans första baljor på 150 dagar.

Gary Cahill nätade också och passade på att hylla Fabrice Muamba. Spelaren som kollapsade under lördagens kvartsfinal mellan Tottenham och Bolton och vars tillstånd nu är kritiskt.

/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Verstappen vinner F1-sprinten i Shanghai

Stark högt upp i Texas

1 timme sedan
Maja Stark och Anna Nordqvist är högt upp på resultattavlan efter andra rundan i årets första majortävling, i Texas på USA-touren. Stark gjorde visserligen en bogey men vägde upp det mer än väl genom fyra birdies, tre under par på rundan.

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

igår 21:50
Brynäs har tagit ett järngrepp i SHL-kvalet mot Djurgården. En blixtvändning i tredje perioden tog Brynäs till 2–1-seger och ledning med 2–0 i matcher. Vi vet vad vi kan och vi har karaktären, säger matchvinnaren Karlis Cukste.

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

igår 21:48
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

igår 21:22
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg visar klass – bara ett slag efter

igår 20:44
Det svenska stjärnskottet Ludvig Åberg håller sig kvar i täten och fortsätter visa klass i RBC Heritage, USA-tourtävlingen i South Carolina. Eller vad sägs om fem birdies på andra rundan?