Hammarbys Christophe Lallet gjorde inte en av sina bästa matcher under fredagskvällen. - Foto: Bildbyrån
2 av 6
Det var ett tufft rivalmöte på Söderstadion denna fredagsafton. - Foto: JANERIK HENRIKSSON / SCANPIX
Assyriskas Fuad Hyseni öppnade målskyttet i den 23:e minuten.
3 av 6
Assyriskas Fuad Hyseni öppnade målskyttet i den 23:e minuten. - Foto: JANERIK HENRIKSSON / SCANPIX
Sotiris Papagiannopoulos slog in bollen på volley under en hörna i den 38:e minuten.
4 av 6
Bajenfansen fick aldrig jubla under fredagens rivalmatch.
5 av 6
6 av 6
Matchen blåstes av i den 75:e minuten när några personer i Hammarbyklacken började slåss. - Foto: JANERIK HENRIKSSON / SCANPIX

Läktarbråk när Assyriska slog Bajen på Söderstadion

Rivalmötet mellan Hammarby och Assyriska blev en tuff kamp när Assyriska slog Bajen med 2-0. Matchen blåstes dessutom tillfälligt av när några Hammarbysupportrar började slåss i klacken.

Hammarby IF - Assyriska FF

0-1 Fuad Hyseni (23).

0-2 Sotiris Papagiannopoulos (38)

Domare: Bojan Panzic.

Publik: 11 550

STOCKHOLM. Det blev en tuff drabbning i rivalmötet mellan Hammarby och Assyriska. Första halvlek präglades helt och hållet av laget från Södertälje. Redan i 23:e minuten tog gästande Assyriska ledningen genom Fuad Hyseni som ställdes fri mot Hammarbys målvakt Johannes Hopf.

I den 38:e minuten var det Assyriskas tur - igen. På en lång hörna kunde en omarkerad Sotiris Papagiannopoulos bredsida in bollen i Hopfs högra hörn med ett löst volleyskott.

Bajen fortsatte desperat att försöka reducera. Bland annat hade de grönvita ett jätteläge i den 62:a minuten när Sebastian Bojassen försökte placera ett skott mot Assyriskas målvakt.

Bajens reduceringschanser blev inte bättre när domaren tillfälligt blåste av matchen i den 74:e minuten på grund av bråk. Ett antal personer i Hammarbys klack kastade in föremål på planen vilket resulterade i ett bråk mellan några Bajenfans. Assyriska kunde till slut vinna drabbningen mellan Stockholm och Södertälje och därmed tar man sig upp till en tredjeplats precis under tabelltvåan Hammarby.

/
/
/
/

Stina Nilsson byter sport – lägger av med skidskyttet

VAR-domare anklagades av PL-klubb - ska döma EM

Uefa ger VAR-domaren Stuart Attwell grönt ljus att döma EM i Tyskland i sommar. Detta efter att Attwell anklagats för att döma emot Nottingham Forest i matchen mot Everton.

Förlorade benet i Hamas attack – ska spela EM

När Hamas attackerade en musikfestival den 7 oktober förlorade Ben Binyamin sitt högra ben. Nu ska han vara med i EM för amputerade fotbollsspelare. Jag trodde aldrig att jag skulle spela fotboll igen, säger han.

Apple nära rättigheterna till nya klubblags-VM

Teknikjätten Apple ska vara nära ett avtal med Fifa om TV-rättigheterna till nästa års klubblags-VM, enligt New York Times.

Svensken återupptog karriären – hos CL-mästaren

Från målvaktstränare i Alingsås – till målvakt hos Champions League-mästaren Magdeburg. Mikael Aggefors, 39, är tillbaka i hetluften igen.

Nyberg klar som domare i fotbolls-EM

Herrlandslaget tog sig inte till fotbolls-EM i sommar, men en svensk domartrio får i alla fall göra resan till Tyskland. 35-årige huvuddomaren Glenn Nyberg är tillsammans med sina assisterande domare Andreas Söderkvist och Mahbod Beigi uttagna till EM, som inleds den 14 juni, skriver Aftonbladet.