Ett hårt straff väntar Nils Ekman.
1 av 2
Ett hårt straff väntar Nils Ekman.
Leif Boork vill att Ekman ska stängas av i ett halvår.
2 av 2
Leif Boork vill att Ekman ska stängas av i ett halvår.

"Roligt hur Borken har käkat taggtråd"

Niklas Wikegård till Nils Ekmans försvar - och passar på att håna Leif Bork.


DIF:s kräftgång

Djurgården har inte alls kommit upp till fjolårets form. Laget faller match efter match och efter 24 omgångar ligger de faktiskt på en åttondeplats - precis ovanför kvalstrecket.

Hur som helst är inte fjorton förluster och tio vinster godkänt för ett DIF, som ska ligga och slåss uppe på toppen.

STOCKHOLM. Ett väldigt hårt straff väntar för Djurgården Nils Ekman. Slaget med klubban på Brynäs Jakob Silfverberg var otroligt fult - och Canal Plus expert, Leif Boork, krävde till och med att han borde stängas av i ett halvår.

Ett extremt överdrivet straff, menar Niklas Wikegård.

– Det är rätt roligt hur Borken har käkat taggtråd ordentligt. "Det ska vara avstängning i ett halvår", säger han på sin blogg, som i stället kan se en mer realistisk bestraffning framför sig.

– Jätteful grej av Nisse Ekman. Det kommer säkert att bli en sex, sju matchers avstängning.

Ekman har annars haft en väldigt tung säsong bakom sig. Den 34-årige spelaren värvades från KHL som en stjärna - men inför lördagens möte med Brynäs hade han bara lyckats göra tre mål och ordna sex poäng på 17 matcher.

– Det viktigaste tycker jag nog är hur man jobbar med Nisse internt. Han är ju en viktig spelare som man har skrivit kontrakt med och han är inte riktigt där han borde vara. Han är inte tillräckligt bra på isen och det är det som utspelar sig i de här skitkorkade grejerna som han har gjort, slår Wikegård fast.

Nils Ekmans hjärnsläpp.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Orken tog slut: "Bittert så klart"

Åberg flyger vidare – bjöd på en eagle

Ludvig Åbergs stora genombrott kom redan i Ryder Cup i höstas. Steget till världskändis tog han i Augusta. Tvåan i Masters förra helgen kan vara på väg mot något fint och framgångsrikt även på Hilton Head Island.

Skellefteå i final: "Dags att de får torsk"

2 timmar sedan
Det blir Skellefteå som möter Rögle SM-final. Västerbottningarna pallade för trycket och vann den sjunde och avgörande matchen mot Frölunda med 4-1. Det är dags att de får torsk nu, säger Oscar Lindberg om finalduellen mot Rögle.

Jagr, 52, historisk och målskytt

2 timmar sedan
Den tjeckiske legendaren Jaromir Jagr har hunnit fylla 52 år – men är inte klar med hockeykarriären.

Stark och Nordqvist med i täten i majorn

2 timmar sedan
Maja Stark och Anna Nordqvist gick runt på 70 slag och är med i kampen om årets första majortitel. Båda är fyra slag efter just nu ledande amerikanskan Lauren Coughlin.

Ny svensk uppvisning i världscupfinalen

3 timmar sedan
Världsstjärnorna Henrik von Eckermann och Peder Fredricson har prickat formen perfekt. På lördag hoppar de om segern i världscupfinalen i Riyad. Båda bäddade för en rysare. De kliver in i de två sista rundorna som etta och tvåa. Otroligt. Hästen har hoppat underbart. Jag njöt av ridningen, säger von Eckermann.