Mest lästa

Ica-butikens kaxiga hån: ”Halstabletter bra mot skånska"

Så lever Ludmila Engquist i dag – 23 år efter dopningskandalen

Den tidigare friidrottaren Ludmila Engquist vann både VM-guld och OS-guld innan hon erkände att hon dopat sig. Nyheter24 har tagit reda på vad svenskarna googlar mest om den före detta stjärnan.

Armand Duplantis sätter nytt världsrekord

Stavhopparen Armand Duplantis sätter nytt världsrekord med 6,24 på Diamond League-premiären i Xiamen, Kina.

Anna Nordqvist exmake dog kort efter skilsmässan: Finns inga ord för hur vidrigt det varit

Äktenskapet sprack och kort därpå dog hennes ex-make. Livet vändes upp och ned för golfstjärnan Anna Nordqvist som gick in i ett kompakt mörker. – Det finns inga ord för att beskriva hur vidrigt det varit. Jag är stolt över att ha tagit mig igenom det året, säger hon i en intervju med svenskgolf.se

Ludmila Engquists ord chockar profilen: "Så j*vla pressad"

Ludmila Engquists karriär tog en oväntad vändning när hon började med vintersporten bob, efter att ha avslutat friidrottskarriären. Kort efteråt erkände hon att hon dopat sig. Att idén om att satsa på bob kom från Engquist själv chockar både sportprofiler och tv-makare.

Rallybil kraschade in i publik – flera döda

En bil tappade fäste i en kurva och körde rakt ut i publikhavet under en rallytävling i Sri Lanka. Sju personer har bekräftats döda och över 20 har skadats.

Allt om Alexander Isak: Familj, klubbar, lön och mål

Ica-butikens kaxiga hån: ”Halstabletter bra mot skånska"

Ica Kvantum Skellefteå ritkar en rejäl känga mot alla skåningar och SAIK:s motståndare Rögle inför SM-finalen i hockey. – Ett säkert vårtecken, säger butikschefen Alexander Björck.

Ludvig Åberg flyger vidare – efter succén i US Masters

Ludvig Åbergs stora genombrott kom redan i Ryder Cup i höstas. Steget till världskändis tog han i Augusta. Tvåan i Masters förra helgen kan vara på väg mot något fint och framgångsrikt även på Hilton Head Island, där han ligger delad fyra efter första rundan.

Varning för tysk öl: "Kan vara starkare"

Känd artist portas från all elithockey – kastade glasflaska mot värd

En känd artist kastade en glasflaska mot en publikvärd under en hockeymatch. Nu portas han från alla hockeymatcher på elitnivå.

Nässjö fortsätter att vinna

Efter en tuff period har Nässjö nu fått igång spelet. På tisdagen mötte laget Köping Stars i Köpings Bad & Sport i Svenska Basketligan herr och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget tre raka segrar. Segerresultatet mot Nässjö blev 98-87 (29-26, 27-24, 25-20, 17-17).

Studio Allsvenskan besöker Gais-gården: Blåvitthån och Axel Norén

Det här heter Kenny Bräck egentligen

Racinglegendaren Kenny Bräck heter egentligen något helt annat. Vet du vad?

Alingsås klart för slutspel efter seger

Tack vare segern på hemmaplan mot Malmö, 31-25 (15-11), säkrade Alingsås slutspelsplatsen i Handbollsligan i kväll. Laget har därmed tillräckligt med poäng för att ha en ointaglig marginal ner till strecket.

Ystads IF fortsätter vara svårslaget på hemmaplan

Ystads IF har en riktigt fin segerrad på hemmaplan. Vinsten mot Hallby på onsdagen med 38-36 (19-17) innebär att laget har sju matcher i rad med seger hemma i Handbollsligan.

IFK Kristianstad tog klar seger mot Eskilstuna Guif

Det blev en klar seger för IFK Kristianstad vann på hemmaplan mot Eskilstuna Guif i Handbollsligan. IFK Kristianstad vann med klara 35-23 (17-8). Det var dessutom en skön revansch från senaste mötet, som Eskilstuna Guif vann med 28-27.

Äntligen är förlustsviten bruten för HF Karlskrona

Matchen mellan HF Karlskrona och Lugi i Brinova Arena slutade 34-23 (14-14). Ett skönt trendbrott för HF Karlskrona. Laget hade före onsdagens hemmamatch fyra förluster i rad i Handbollsligan.