ANNONS: Innehåll i samarbete med Next in Football
Det går tungt för United!
1 av 6
Det går tungt för United! - Foto: Bildbyrån
Spelarna borde kanske fokusera på fotbollen istället för att ragga på tjejer.
2 av 6
Spelarna borde kanske fokusera på fotbollen istället för att ragga på tjejer. - Foto: Bildbyrån
Paul Scholes har bland annat gett stor kritik mot dagens United.
3 av 6
Paul Scholes har bland annat gett stor kritik mot dagens United. - Foto: Bildbyrån
Van Gaal har däremot fått en del beröm för att han släpper fram unga spelare.
4 av 6
Van Gaal har däremot fått en del beröm för att han släpper fram unga spelare. - Foto: Bildbyrån
Rooney har varit skadad en större del av säsongen.
5 av 6
Rooney har varit skadad en större del av säsongen. - Foto: Bildbyrån
Vad tycker du är Uniteds problem? Skapa en reporterprofil på www.nextinfootball.se och dela med dig av dina tankar.
6 av 6
Vad tycker du är Uniteds problem? Skapa en reporterprofil på www.nextinfootball.se och dela med dig av dina tankar. - Foto: Bildbyrån

5 anledningar till att Manchester United har blivit ett riktigt skitlag

Premier League är snart slut och det är dags för klubbarna att förbereda sig för nästa säsong. Här får Manchester United några tips på hur de ska bli ett bättre lag.


Next in Football

Tävlingen Next in Football är ett samarbete mellan Nyheter24 och Coca-Cola där vinnaren får åka med Nyheter24:s redaktion till fotbolls-EM i Frankrike sommaren 2016. Du kan fortfarande starta en reporterprofil och ha chansen att vinna. Tävla här!

Lönen är här, en ny vecka är påbörjad och tre nya utmaningar ligger ute på Nextinfootball.se. En av veckans utmaningar handlar om problemen som Manchester United har, och verkar vara oförmögna att rätta till.

I lördags vann United mot Everton i FA-cupens semifinal men med all säkerhet så är inte United-supportrarna nöjda med det. En femte plats i ligan och uttåg ur Champions League redan i gruppspelet suddas nog inte ut så enkelt. En av männen som fått mycket skit är tränaren, Louis van Gaal. Kan det vara så enkelt att allt hänger på honom? Nja, tycker Nyheter24 och listar här några saker som är fel i United.

1. Sjukt många skador

De borde kanske hitta någon ny fystränare då spelarna blir skadade hela tiden.

Bildkälla

2. De gör ju inga mål

Och då är det väldigt svårt att vinna matcher. De kanske borde värva ett säkert kort istället för att slänga enorma summor på anfallare som kanske blir bra i framtiden.


Bildkälla


3. Louis van Gaal

Van Gaal han spenderat enormt mycket pengar sedan han kom till United men nästan alla har floppat. Van Gaal har även fått massiv kritik för den tråkiga fotbollen som United spelar. Kanske dags att kicka holländaren?

Bildkälla

4. Jose Mourinho Vs Louis van Gaal

Nu får de väl bestämma sig för vem de vill ha. Känslan är att Van Gaal bara väntar på att Jose Mourinho ska ta hans parkeringsplats på träningsanläggningen. Ingen optimal arbetsro precis.

Bildkälla

5. Spelarna kanske borde fokusera på fotbollen istället

Festa och ragga på tjejer får man göra efter säsongen eller när det går bra!

Bildkälla: Bildbyrån och Twitter

Har du några tankar om vad som är fel i United och vad de måste göra för att ännu en gång bli det världslag som supportrarna suktar efter? Du kan fortfarande starta en profil, anta utmaningen och ta chansen att bli Nyheter24:s reporter i Frankrike under sommarens EM!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är allt Van Gaals fel?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Mittfältaren anklagas för bettingbrott – igen

Hammarby värvar mittback från Bundesliga

1 timme sedan
Övergångsfönstret stängdes i går, men först nu blir Hammarbys sista värvning officiell.

Larmet: Stor risk att luta sig mot tv-pengar

1 timme sedan
Många allsvenska klubbar förlitar sig till stor del på tv-pengar som intäkt. Då tornar framtidens tv-avtal upp sig som ett stort orosmoln – risken är att klyftorna i allsvenskan ökar. De mindre klubbarna kommer få det tuffare, säger Carlos Esterling på revisionsföretaget EY.

Bortafacit talar för Häcken: “Skapar känslor”

2 timmar sedan
1–2-förlust senast, men inför kvällens retur lever hoppet om semifinal i Champions League för Häcken. Vi är inte lika säkra som PSG att de är klara för semifinal, säger tränaren Mak Lind. Årets bortafacit talar för Göteborgslaget.

Världsmästaren missar VM efter misstaget: "Skäms"

3 timmar sedan
Han har tolv VM-guld i olika former av bänkpress. Men Eddie Berglund kommer inte få tävla i bänkpress-VM i Texas i år. Svenska styrkelyftförbundet missade nämligen att anmäla medaljkandidaten.

Stjärnan: Ta utebliven mens på större allvar

3 timmar sedan
Efter ett oväntat svagt resultat i OS-tremilen 2022 började skidstjärnan Ebba Andersson leta fel. Var det kanske konstigt att hon inte fått mens på länge? Är menstruationen utebliven eller oregelbunden är det ett tecken på någonting, säger hon till Aftonbladet.