Mest lästa

Emil Forsberg och Shanga skiljer sig

Ingemar Stenmarks förmögenhet: Miljonbolaget och lönen

Med 86 världscupsegrar och flera VM- och OS-guld är Ingemar Stenmark en gigant inom alpin skidsport. Men hur står det till på den ekonomiska fronten? Nyheter24 har kikat närmare på Stenmarks inkomst.

Stuvar om – Forsberg startar mot Albanien

Förbundskaptenen Jon Dahl Tomasson gör minst två byten i den elva som startar mot Albanien. Emil Forsberg och Samuel Gustafson kommer in. Det har alltid varit planen att göra förändringar. Vi vill se många spelare, säger dansken.

Känd artist portas från all elithockey – kastade glasflaska mot värd

En känd artist kastade en glasflaska mot en publikvärd under en hockeymatch. Nu portas han från alla hockeymatcher på elitnivå.

Allt om Shanga Forsberg: Fotbollen, barnen och Emil Forsberg

Shanga Forsberg är en tidigare fotbollsspelare och gift med landslagsspelaren Emil Forsberg. Nyheter24 reder ut några vanliga frågor som svenskarna googlar om Shanga Forsberg.

Här är laget som säljer billigast öl i Allsvenskan

Allsvenskan har snart premiär och det är många som ser fram emot att avnjuta en öl och korv på fotbollsarenan. Men var finns egentligen den billigaste match-måltiden?

Nässjö fortsätter att vinna

Jämtland vann mot Uppsala

Bortalaget Jämtland tog hem segern efter underläge mot Uppsala i Svenska Basketligan herr. 70-77 (17-20, 22-19, 16-18, 15-20) slutade matchen på tisdagen.

Knapp förlust för Södertälje BBK mot Borås Basket

Södertälje BBK förlorade mot Borås Basket i Svenska Basketligan herr i Boråshallen. 82-76 (24-19, 16-19, 22-20, 20-18) slutade matchen på tisdagen.

BC Luleå vann toppmötet mot Norrköping

Här är laget som säljer billigast öl i Allsvenskan

Allsvenskan har snart premiär och det är många som ser fram emot att avnjuta en öl och korv på fotbollsarenan. Men var finns egentligen den billigaste match-måltiden?

Segerraden förlängd för Södertälje BBK – besegrade Köping Stars

84-74 (13-19, 27-15, 18-34, 26-6) blev resultatet när Södertälje BBK och Köping Stars möttes i Täljehallen på torsdagen. I och med detta har Södertälje BBK tre raka segrar i Svenska Basketligan herr, och efter den tuffa perioden är Södertälje BBK nu i riktigt bra form.

Seger för Borås Basket i toppmötet med BC Luleå

Seger för Nässjö med 86-71 mot Uppsala

Nässjö vann mötet med Uppsala hemma med 86-71 (29-26, 25-10, 15-17, 17-18) på tisdagen i Svenska Basketligan herr.

NHL-stjärnan Chris Simon död – blev 52 år gammal

Chris Simon, Peter Forsbergs tidigare lagkamrat i NHL, är död. Den tidigare NHL-stjärnan, känd för många slagsmål och långa avstängningar, blev 52 år gammal.

Almeria äntligen vinnare igen

Tungt för Inter – Napoli bröt fina vinstsviten

Inter har haft en stark period i Serie A i fotboll och inför matchen hemma mot Napoli hade laget tagit tio raka segrar. På söndagen tog det stopp och matchen på Giuseppe Meazza slutade 1-1 (1-0). Det var första poängtappet sedan den 29 december för Inter.

Tre poäng för Borussia Dortmund hemma mot Eintracht Frankfurt

Villarreal sänkte Valencia – Jorge Cuenca matchhjälte

Målet i andra halvleken blev matchavgörande när Villarreal vann med 1-0 (0-0) hemma mot Valencia i La Liga i fotboll.

Bayer Leverkusen tog ny seger

Segertåget fortsätter för Bayer Leverkusen. Mot Freiburg borta på Europa-Park-Stadion på söndagen blev det seger igen. Laget vann med 3-2 (2-1) och har nu sju segrar i rad i Bundesliga i fotboll.

Nicolo Zaniolo fixade kryss för Aston Villa

West Hams Michail Antonio gjorde 1-0 i första halvlek hemma mot Aston Villa i Premier League. I andra halvlek kvitterade Aston Villa genom Nicolo Zaniolo med 11 minuter kvar av matchen. Inget av lagen lyckades göra fler mål, och matchen slutade 1-1.

Klar seger för Milan mot Verona på Stadio Marcantonio Bentegodi

En halvtidsledning med 1-0 utökades i andra halvleken när Milan slog Verona på bortaplan i Serie A i fotboll. Till slut blev det 3-1 till Milan.

Carles Perez och Jörgen Strand Larsen fixade Celta Vigos vändning

Hemmalaget Sevilla ledde med 1-0 i La Liga i fotboll efter halva matchen. Men Celta Vigo vände på resultatet i andra halvlek och vann matchen med 2-1.