Volkswagens vanligaste modell är en korv – slog rekord 2023

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

Kavli vill ta större klimatansvar – ska minska utsläppen: “En tuff resa”

Livsmedelskoncern Kavli vill ta ett större ansvar för miljön har därför satt upp egna klimatmål. Målen bygger på en noggrann analys av verksamhetens klimatpåverkan.
Senaste

Raketer mot Israel efter dödlig attack i Libanon

1 timme sedan

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

3 timmar sedan
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Glad överraskning: Japans månsond är vid liv

3 timmar sedan
USA:s senaste sond klarade det inte. Men Japans lilla landare visar sig nu, mot alla odds, ha överlevt ännu en brutal natt på månen. "Vi fick svar från Slim i går kväll!" utropar landets rymdstyrelse lättat.

Ett rekordartat kvartal på Wall Street

3 timmar sedan
Ett lysande kvartal är till ända på New York-börsen. Det pågående rallyt har ökat aktievärdet med cirka fyra tusen miljarder dollar på tre månader och rekorden har smattrat som spön i backen.
Senaste nytt

Så går det för nätläkarna Kry, Min Doktor och Doktor24

Populära pålägg återkallas – kan innehålla listeria

Axfood återkallar två pålägg efter att listeria upptäckts vid en rutinkontroll.

Telia-anställd stal mobiler för 2,1 miljoner: "Systematiskt"

En före detta anställd på Telia stal hundratals telefoner till ett värde av 2,1 miljoner kronor. I ett mejl till Nyheter24 kommenterar nu Telia den före detta anställdas agerande.

Frontalkrock med plogbil – två till sjukhus

igår 16:05

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

985 kronor mer i lön för anställda i flera branscher – gäller från 1 april

igår 15:22
Den 1 april 2024 höjs lönen för tusentals anställda i butiker, på lager och inom e-handel. Men hur mycket får egentligen du i löneförhöjning?

Hjälp! Nordnets hopplösa pensionsfond kostar mig 1000-lappar

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Swedish Match stäms – man blev beroende av tobaksfritt snus

igår 08:52

Kvinna i 40-årsåldern död – blev påkörd av tåg

igår 08:41
En kvinna i 40-årsåldern avled på onsdagskvällen efter att ha blivit påkörd av ett tåg vid järnvägsstationen i Frövi norr om Örebro, skriver Nerikes Allehanda.

The Body Shops hemsida ligger nere: "Tack för.."

Hon är hockeystjärnan Niklas Hjalmarssons kända exfru

Niklas Hjalmarsson är en av få svenskar som vunnit Stanley Cup, men hur bra koll har du egentligen på den tidigare hockeystjärnan? Nyheter24 har samlat det som googlas mest om honom.

Man och kvinna hittade döda i Gävle – utreds som mord

Polisen utreder ett misstänkt dubbelmord i Gävle efter att två personer hittats döda i en bostad i onsdags, skriver polisen på sin hemsida.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.

Bensinpriset höjs inför påskhelgen

Ledande drivmedelskedjor höjer bensinpriset inför påskhelgen, som traditionellt präglas av många bilar ute på vägarna.

Polisens skarpa uppmaning till dig i påsk – det ska du tänka på

Påsken 2024 har anlänt vilket har fått polisen att gå ut med både varningar och starka uppmaningar till alla de som reser bort under påskhelgen. Du bör nämligen ta höjd för allt från hur du förebygger inbrott till hur du ska tänka om du går på fjällvandring.

Lyxvilla från SVT:s “Husdrömmar” till salu – se bilderna inifrån

Mänskliga kvarlevor har hittats i Sölvesborg – polisen utreder brott

Vid klockan 14.22 fick polisen in ett larm om att människor hittat skelettdelar i Sölvesborg i Blekinge.

Elbil till fjällen i påsk? Dessa tips gör resan smidigare

Att ge sig ut på sin första långresa med elbil kan vara något som många bävar för, inte minst när det är kallt ute. Elbilar har kortare räckvidd vid låga temperaturer, och varje vintersäsong fylls nätet med skräckinjagande historier om långa köer vid de publika laddstationerna.

Det ska du inte beställa på McDonalds: "Serveras gammal"

2 dagar sedan 13:32

Ulrika Jonsson attackerad av sin hund: "Skaffa en bulldog sa dom..."

2 dagar sedan 13:16
Den svenska tv-profilen Ulrika Jonsson har attackerats av sin bulldog. På Instagram berättar hon mer om vad som hände.

Skarpa varningen till BankID-användarna: "Radera meddelandet"

Här blir det omkörningsförbud i påsk – för att minska antalet olyckor

Under påskhelgen ger sig fler ut på vägarna och olyckorna ökar. Därför har polisen och Trafikverket beslutat sig för att införa omkörningsförbud på en stor trafikerad väg i påsk. Här får du veta vilken och mellan vilka tider förbudet gäller.

Låst om lönen – sjuksyrrorna: "Redo att förhandla hela påsken"

Tiden rinner ut för sjuksköterskorna och deras arbetsgivare. Den 31 mars går kollektivavtalet ut för 1,2 miljoner offentligt anställda. Men Vårdförbundets ordförande Sineva Ribeiro är redo att förhandla in i det sista. – Mina kollegor på sjukhusen måste jobba hela påsken. Det kan jag med, säger hon till Nyheter24.

Dumpen-Sara om Robinson-pedofilen: "Han ville ha bilder hela tiden"

Det var Patrik Sjöberg och Sara Nilsson, som ligger bakom sajten Dumpen, som ledde polisen till den 50-årige Robinson-profilen som nu dömts till fängelse för innehav av grov barnpornografi. För Nyheter24 berättar nu Sara Nilsson om hur hon och Patrik gick till väga för att få fast mannen – och om hur de mådde efteråt. – Man blir ju traumatiserad, säger Sara Nilsson till Nyheter24.

Man mördades på jobbfest – höggs ihjäl i pingisrummet

En personalfest i Blekinge spårade ur slutade med att en man knivhöggs till döds i företagets pingisrum. Nu döms 42-åringen till 18 års fängelse.

Masked Singer 2024: Här är kändisarna på läckta listan

Masked Singer 2024 är igång, men redan innan den fjärde säsongen hade premiär hade en lista på vad som påstods vara de medverkande kändisarna läckt.