Senaste

Styrande partiet vinner i Kroatien

Explosion i trapphus i Göteborg

1 timme sedan
En explosion har inträffat i trapphuset i ett flerfamiljshus i centrala Göteborg. Ingen person är skadad och de materiella skadorna beskrivs som små.

Nya amerikanska oljesanktioner mot Venezuela

2 timmar sedan
Bara ett halvår efter vissa lättnader drar USA åter åt den venezuelanska oljekranen.

Bidens minister friades i riksrättsåtalet

3 timmar sedan
Alejandro Mayorkas, USA:s minister med ansvar för inrikes säkerhet, friades i det riksrättsåtal som bara levde under en knapp halvdags sittning i senaten.
Senaste nytt

Robinson 2024: Zayera berättar sanningen om sitt hår

Ica, Coop och Axfoods hårdare tag – för att stoppa stölderna

Den senaste tiden har brottsligheten ökat markant i svenska butiker. Matjättarna Ica, Coop och Axfood berättar för Nyheter24 om oron och hur man arbetar för att stävja problemen. – Brottslighet är tyvärr något som handeln alltid utsatts för.

Nyheter24 lanserar nyhetstjänsten Din Ekonomi

2024 är fullt av ekonomiska utmaningar. Köpkraften har minskat med 100 000 kronor per hushåll. Därför lanserar Nyheter24 nu en nyhetstjänst för att hjälpa dig att få pengar över i plånboken. Din Ekonomi är fullproppat med tips och nyheter om allt från deklarationen till billigare matkasse, köp av bostad och höjd pension. Och mycket mer.

Bedragarnas sluga knep: Så kan du luras på Amazon och AliExpress

igår 15:28

4 meter höga fönster och eget spa – här är Anders Öfvergårds nya drömhus

igår 14:48
Fyra meter höga fönster. En egen relaxavdelning. Sju rum. Och en magnifik takhöjd. Här är Anders "Arga Snickaren" Öfvergårds nya lyxhus. – Jag är jätteglad, säger Anders Öfvergård om sitt nya drömställe.

Skatteverket: Många har gjort fel i deklarationen – är du en av dem?

igår 14:40
Nu flaggar Skatteverket för att många svenskar gjort fel i deklarationen.

Malou von Sivers attackerad på bussen: "Oförskämt"

Filippa Fernqvist avslöjar det alla undrar om 8 år yngre flickvännen

TV4-profilen Filippa Fernqvist är upp över öronen förälskad i den åtta år yngre flickvännen Wiktoria. Men allt har inte varit en dans på rosor.

Landslagschefen Marika Domanski Lyfors drabbad av hjärntumör

Damernas landslagschef i fotboll, Marika Domanski Lyfors, har drabbats av hjärntumör. Hon har påbörjat sina läkarbehandlingar och kommer att vara sjukskriven från sin tjänst på Svenska fotbollförbundet (SvFF).

SMHI utfärdar varning för kraftiga snöbyar – här blir det värst

igår 10:15

Skulle göra barnprogram – fifflade istället med olaglig bitcoin

igår 10:14
Skatteverket kontrollerade 18 datahallar för att se om de höll på med de verksamheter som man faktiskt påstod, nämligen att utveckla AI och göra tecknade barnprogram. Men sanningen var en helt annan. – Miningdatorhallarna har använts som en digital sedelpress, säger Patrik Lillqvist, underrättelsechef på Skatteverket.

Det händer med din pension när du är föräldraledig

Bilderna på prins Carl Philip skapar rubriker över hela världen: "Herregud"

Prins Carl Philip har blivit en dundersnackis över hela världen. Anledningen? Ett gäng bilder på den svenske kungligheten har blivit virala.

Per Gessle köper Formel 1-Ferrari – kördes av Kimi Räikkönen

Per Gessle äger ett stort antal bilar från sitt favoritmärke Ferrari, och det senaste tillskottet i samlingen går inte av för hackor. Det handlar om en Formel 1-bil som kördes av finländaren Kimi Räikkönen under 2008 års säsong.

Nya plastkorkarna kritiseras – svaret: "Ska sitta fast!"

De nya plastkorkarna som pryder förpackningar innehållandes vätska har mött mycket kritik. Flera användare påpekar att man måste dra loss korken för att kunna sopsortera – nu menar en expert emellertid tvärtom.

Fällan som kan sänka din pension med 27 000 – varje månad

Allt fler tar ut pensionen på kort tid, men klarar inte av att få ihop ekonomin långsiktigt. – En kalldusch kan vänta den som tar ut pensionen på fem år, säger Trifa Chireh, pensionsekonom på Länsförsäkringar.

Fler svenskar tvingas ta dyra snabblån – trots rekordhöga räntor

Antalet svenskar som tvingas till dyra konsumtionslån, så kallade blancolån, har ökat under det senaste halvåret, trots höga räntor och en avvaktande ekonomi. Detta enligt en ny rapport från Statistiska centralbyrån (SCB).

Slutar betala pension till boende i Sverige: De drabbas

Riksbankstoppen band sina lån dagar innan de höjde räntan

Anna Breman, vice riksbankschef och därmed framstående medlem av Riksbankens ledning, har nyligen blivit föremål för uppmärksamhet angående hennes personliga lånevillkor. Dokument till Riksdagen avslöjar detaljer om hennes bundna lån och räntor. Lars Calmfors, ekonomiprofessor, är kritisk.

Elin, 28, får inte teckna Icas försäkring – på grund av sin vikt: "Diskriminerande"

I dagarna lade Elin, 28, ut en inlägg i en tjejgrupp på Facebook och berättade att hon inte fick teckna Icas försäkring, på grund av sin vikt. Beslutet chockerade flera och bland kommentarerna rasade folk.

Då slutar BankID funka för vissa mobilanvändare

Miljontals svenskar använder BankID för att identifiera sig och signera avtal. Men för vissa mobilanvändare upphör tjänsten snart att fungera.

Youtubechefen avslöjar: Så lyckas du med din video

Varje dag konsumeras tiotals miljarder videor på Youtube. Så hur lyckas du med just din video? Nyheter24 har talat med Youtubes toppchef i Sverige, Michelle Kadir, om vad som hissas och vad som dissas på världens största videoplattform på nätet. – Jag har några tips, säger hon.

Män är överlägsna på fickparkering – enligt dem själva

Fickparkering är ett av de moment av bilkörning som många tycker är lite knepigt. En av fyra svenskar anser sig dock vara bättre än sina medtrafikanter på att fickparkera, och denna övertygelse är särskilt stor bland män.