MFF-spelarna är stolta som tuppar över CL-avancemanget. Då kan man passa på att skicka gliringar till världsstjärnor som Marouane Fellaini.
Snart är det åter dags för allsvensk fotboll. Nyheter24 uppmärksammar detta genom att låta en spelare från varje lag utse ligans profiler. Här utser de ligans största gnällspikar.
10 Mar 2014, 12:04
"Kämpa Showan". Allt fler visar sitt stöd för MFF-supportern Showan Shattak som vårdas för allvarliga skador på Lunds universitetssjukhus. Tre medlemmar i det nazistiska Svenskarnas Parti är gripna misstänkta för mordförsök.
29 Okt 2013, 10:09
Malmö FF vann under måndagen SM-guld. Efter matchen i omklädningsrummet och på bussen hem så la flera spelare upp galna bilder och filmer på instagram. Här är ett urval av hur de firade.
20 Apr 2011, 21:22
Malmö FF fortsätter att vinna.
26 Apr 2010, 21:52
Daniel Larsson slog till med sina första fullträffar för säsongen i hemmamatchen mot Djurgården. Drömmålet och den läckra chippen räckte med nöd och näppe för att föra Malmö FF till sin femte seger i årets allsvenska.
14 Apr 2010, 22:13
Malmö FF spelade ut i andra halvlek i toppmatchen mot Häcken och Guillermo Molins passade på att göra sitt andra mål för säsongen.- Det var bara att lägga in den, säger Molins om målet till Nyheter24.
14 Apr 2010, 21:42
Efter en chansmässigt jämn första halvlek mellan Malmö FF och Häcken, höjde hemmalaget tempot rejält i andra och kunde till slut vinna med övertygande 3-1.