Theo Walcott - Nyheter, artiklar, reportage och video

5 Aug 2016, 13:10
Bayerns backstjärna David Alaba har rankat sina tre svåraste motståndare. Messi och Ronaldo känns givna som ett och tvåa... men trean?
7 Jan 2014, 11:36
Theo Walcott hånade Tottenham-publiken när han bars ut på bår i 2–0-segern i helgen. Under måndagen kom domen från skadan – sex månaders frånvaro med risk att missa sommarens VM. Då myste Spurs-fansen med att ge tillbaka.
30 Jan 2013, 22:56
Nör Jordan Henderson placerade in 2-0 för Liverpool i den 60:e minuten trodde fansen att segern var klar. Men Arsenal gjorde två mål på två minuter och fick med sig en poäng.
29 Dec 2012, 20:39
Theo Walcott blev med sina tre mål matchvinnare i matchen mot Newcastle. Den helt galna matchen slutade till slut 7–3 till London-laget.
30 Aug 2012, 10:45
Sälja Andy Carroll – för att köpa Theo Walcott. Det är Liverpools tränare Brendan Rodgers plan för att ha råd med den snabbe yttern – som har varit Liverpool-supporter sedan barnsben.
17 Jun 2012, 19:32
Arsenalstjärnan gick av dagens engelska träning – och det oroar tränaren Roy Hodgson: "Oturligt nog fick han ett bakslag på träningen."
4 Jun 2012, 21:19
En efter en faller de. Englands spelare i EM-truppen. Men nu kanske engelsmännen kan glädjas lite. Theo Walcott är säker på att han är spelklar till premiären mot Frankrike.
25 Maj 2012, 08:25
Alex Oxlade-Chamberlain gör mästerskapsdebut för England – men hans familj vågar inte följa med till Ukraina.
4 Feb 2012, 16:09
Robin van Persie gjorde hattrick när Arsenal krossade svensklaget Blackburn med 7-1.
15 Jan 2012, 19:01
I FA-cupen frälste han Arsenal. Ligacomebacken blev en helt annan historia för legendaren Thierry Henry.
19 Nov 2011, 15:51
Norwich började bäst - men orkade inte hålla Robin van Persie borta.
16 Aug 2011, 22:38
Arsenal ett steg närmare Champions League.
8 Jun 2011, 13:21
Värva stjärnor - då kommer de bästa stanna i Arsenal.
14 Feb 2011, 17:44
Theo Walcott tror på sitt Arsenal inför mötet med Barcelona på onsdag. Den vindsnabbe Arsenaltalangen minns förra säsongens möte, men påstår att hans Arsenal är bättre nu än då. Dessutom passar han på att hylla Robin van Persie.
5 Jan 2011, 22:47
Hela tre ramträffar - men trots det fick inte Arsenal hål på Manchester City.
9 Sep 2010, 18:30
Theo Walcotts skada är allvarligare än befarat och landslagsmannen blir borta i sex veckor.
8 Sep 2010, 11:07
Theo Walcott bars ut på bår med ena foten hårt bandagerat när England besegrade Schweix i går.
7 Sep 2010, 22:58
Wayne Rooneys olycka har spridit sig tydligt in till hans spel på fotbollsplanen, innan sommaren var han en av världens hetaste anfallare - nu firar han inte ens ett viktigt mål.
28 Aug 2010, 14:17
Blackburn tog emot Arsenal på hemmaplan och inledde matchen magiskt, men i den tjugonde minuten tog londonlaget ledningen genom Theo Walcott.
2 Jun 2010, 20:30
Fabio Capello valde att peta Theo Walcott till VM i Sydafrika. Den förra Arsenalspelaren Martin Keown är inte förvånad.– Han kan bara ett trick – att springa, säger Keown.