VECKANS SKÖNASTE STOCKHOLMARE:
LILL LINDQVIST

Varje vecka utser Tête-à-têtes redaktion Veckans Skönaste Stockholmare. Helt subjektivt, helt orättvist men helt rätt. Varje veckas nomineras tre. En vinner. Varför? För att bara en kan vara veckans skönASTE. En gång i månaden utser vi dessutom en Månadens Skönaste Stockholmare från månadens fyra veckovinnare. Fatta fettatt bli MÅNADENS skönaste?


Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.
OM VECKANS SKÖNASTE STOCKHOLMARE

Förutom äran att bli den skönaste stockholmaren så vinner veckosköningarna en flaska 70cl Crystal Head premiumvodka (värde 499:-) och månadensvinnarna får magnummonstret på 175cl (värde 1595:-).

In och lajka skiten ur Crystal Head Vodka på fejjan så slipper du missa bilder, fester och annat spex.

1. LILL LINDQVIST

Fager likt en sommaräng men med busslaster av skånsk attityd. Gjorde Spymlan synonymt med girlpower och ett ett jävla röj i somras när hon var herre på täppan i Humlegården. Hon är Stockholms Skönaste v46 eftersom hon alltid lyckas med konststycket att till lika delar blända våra blickar med sina striking looks och bränna våra strupar med starka shots vid varje besök på Buco Nero. Vän somen älva men tuff som ehh (någonting jättetufft typ en slaktare se bild), med ett pärlband av skäggiga män redo att förföra henne, utlyses manlig landssorg pga hennes icke-singelmässiga status. Rätt ofta.

På grund av detta gör vi honnör och gapar i vördnad inför Lill Lindqvist; vecka fyrtiosex obestritt skönaste och mest fabulösa stockholmare.



2. HANNA LUNDGREN

Långhårig, alltid hårdmönstrad brud med häftig stil. Kanske för att hon har hela WeSCs sortiment vid sina fingertoppar för, ja, hon jobbar där. Men kanske för att hon bara är skön. Vi tror nummer två. Hon är en av Stockholms skönaste v46 eftersom hon hade en skitsnygg hatt i lördags. Och för att hon en gång på Kåken samlade IQ-poäng när vi dekorerade hela den manliga befolkningens ansikten med neonfärg. Hon vägrade. Pga vettighet och betydligt lägre alkoholhalt i blodådrorna. Them clever ladies.



3. JULIA LINDHOLM

I och med att det är (blev) temavecka för skånsk attityd (och för vi känner oss lite partiska idag) är vår mest bootylicious rödlockiga ärkevapendragerska Julia Lindholm extremt nominerad. Hon är Stockholms Skönaste v46 för att hon gör alla våra kvällar snyggare, glittrigare och mer sexiga med sina monsterplatåbeklädda gogopromenader utmed stockholms bardiskar. Och högtalare. Och fönsterbrädor. Och DJ-bås. Och hon gör det med Stockholms skönaste superswag.


/
/
/
/
Y+M
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nyheter24 recenserar: Så snuskig är Margaux Dietz erotiska roman "Alexas värld"

24 Okt 2021, 17:15

Dirty Brunch @ Farang 29/6

3 Jul 2013, 11:40

têtê-à-têtê går på herrkväll 18/4

7 Maj 2013, 13:50
Brothers bjöd in till trevlig kväll och starka drycker. Såhär gick det!

Negrita, integritet och reklam

15 Apr 2013, 09:08
Zeke säljer sig för en flaska sprit och tycker att det är värt det.

Tête-à-Tête med Lissi Dancefloor Disaster

14 Mar 2013, 12:14
Lissi Dancefloor Disaster är electropop-bandet som gillar katter, pop och tv-spel. Live är de som en neonflod på joltcola och de sprider klös och galenskap vart de än tar vägen. På lördag välsignar de klubben OFF THE RECORD på Ljunggren med ett live-gig och Y+M träffade Lissi för att prata lite om kvällen, debutsläppet på Goldenbest och såklart....katter.

Tjejen Hela Dan 2012

7 Mar 2013, 13:51
Förra veckan släppte vi bomben och listade Stockholms tio-i-topp Killen Hela dagen 2012 och de som bubblar. Nu har turen har kommit till Stockholm tjejer när Tête-à-tête rankar 2012 års giganter.