Veckans Skönaste Stockholmare: Maja Asperö Lind

Varje vecka utser Tête-à-têtes redaktion Veckans Skönaste Stockholmare. Helt subjektivt, helt orättvist men helt rätt. Varje veckas nomineras tre. En vinner. Varför? För att bara en kan vara veckans skönASTE. En gång i månaden utser vi dessutom en Månadens Skönaste Stockholmare från månadens fyra veckovinnare. Fatta fett att bli MÅNADENS skönaste?


Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.
VECKANS SKÖNASTE STOCKHOLMARE

Förutom äran att bli den skönaste stockholmaren så vinner veckoskönings-etta en flaska 70cl Crystal Head premiumvodka (värde 499:-) och månadensvinnarna får magnummonstret på 175cl (värde 1595:-).

In och lajka skiten ur Crystal Head Vodka på fejjan så slipper du missa bilder, fester och annat spex.

1. MAJA ASPERÖ LIND
Oavsett om Majafestar med killar, har på sig jättelånga gröna peruker eller bara försökervärldsförbättra Vita Baren så bidrar hennes närvaro automatiskt och alltid meden massa kul till situationen. Om man tex rave:ar med Maja på ett helt ödelagtdansgolv känns det åtminstone som att det är typ halvfullt (=CREDZ). Och det ärinte för att hon är tjock, för det är hon inte alls, men snarare för att hon är jättefet. Dessutom var hon nyligenhostinna för en av 2012 års mest stökiga efterfester, ni vet den där typen därbåda badrummen jämnas med marken och alla man bommat en cigg av i köksfönstretblir ens bästisar 4life. Och efterfestarrangemang bör ha sin egen oscarsgala.Minst. Mycket för att utan babymakingboosten de genererar kanske klubbkidsendog ut. Och det vore ju synd! För att summera: när Maja spelar tramsig houselåter det tufft. Så tuff är hon!


2. CHILIDE ALMEIDA
Chili har vi känt så länge att vi har tillräckligt många rövarhistorier för attkunna skriva en bok. Y och Chili träffades när de var blott små spermier somormade sig runt på alla Spy Bars plana ytor och jagade tequilashottar som om devore nappflaskor. Detta var på den gamla goda tiden då Spy Bar fortfarande hade gogopallhögtalarevilken implicerar att det främst är dessa som menas med plana ytor. M och Chiliblev vänner klockan 04.50 nån vinternatt i en slaskig röra avkärlekskranka småpojkar, tequila (återkommande kompnent), och plånboksstöldersom resulterade i misslyckade 7eleven-köp. (Chili du är fortfarande skyldig migen kyckling/pesto-calzone!) Chili river fortfarande runt på stan och spriderkul runt om sig, oavsett om det görs med tung musik, studsiga födelsedagskalas med dresscode ballonger -enbart- eller utdelning av getmasker. We <3>


3. CARLGÖRAN MARTINI
När någon uppmuntrar bardisksdans istället för att slänga ut zed bardiskdansaremed huvudet före vet man att denne någon är rätt skön. När samma person gliderrunt i kammoflauge som att det var livets uniform och alltid hälsar på en somom man var infödd i kungafamiljen av disco blir det bara bättre. Och närpersonen i fråga härskar över East med Stockholms mesta bravur och ser till attvåra magar blir fulla med rensprit och våra öron smeks av världens bästa DJs(bla vi hihi) exploderar vi nästan av kärlek. Carl Göran Martini vi tycker att du ärsuperskön. Även om du är jättedålig på instagram. PUSS.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nyheter24 recenserar: Så snuskig är Margaux Dietz erotiska roman "Alexas värld"

24 Okt 2021, 17:15

Dirty Brunch @ Farang 29/6

3 Jul 2013, 11:40

têtê-à-têtê går på herrkväll 18/4

7 Maj 2013, 13:50
Brothers bjöd in till trevlig kväll och starka drycker. Såhär gick det!

Negrita, integritet och reklam

15 Apr 2013, 09:08
Zeke säljer sig för en flaska sprit och tycker att det är värt det.

Tête-à-Tête med Lissi Dancefloor Disaster

14 Mar 2013, 12:14
Lissi Dancefloor Disaster är electropop-bandet som gillar katter, pop och tv-spel. Live är de som en neonflod på joltcola och de sprider klös och galenskap vart de än tar vägen. På lördag välsignar de klubben OFF THE RECORD på Ljunggren med ett live-gig och Y+M träffade Lissi för att prata lite om kvällen, debutsläppet på Goldenbest och såklart....katter.

Tjejen Hela Dan 2012

7 Mar 2013, 13:51
Förra veckan släppte vi bomben och listade Stockholms tio-i-topp Killen Hela dagen 2012 och de som bubblar. Nu har turen har kommit till Stockholm tjejer när Tête-à-tête rankar 2012 års giganter.