Vi går tête-à-tête med ståuppkomikern Aron Flam

Om att festa med främlingar. Och getter.


Vem är Aron Flam?

Namn: Aron Flam

Ålder: 32

Yrke: Ståuppkomiker

Bor: Stockholm

Mer: aronflam.com

Var brukar du gå ut i Stockholm när du går ut?

- Jag brukar inte gå ut, och om det händer så hamnar jag ofelbart på skitställen som Kåken, Spyan, Riche eller vad nu mediastockholm för tillfället tycker är ”hett”. Vilket oftast innebar att det är samma lokal som Tiger låg i men under nytt namn.

Berätta om det skevaste eller spexigaste festminnet du har?

- I fredags skulle jag på en kompis födelsedagsfest. Han hade hyrt källarlokalen hos en restaurang på Drottninggatan. Glad i hågen var jag på väg till festen ungefär samtidigt som svampen började kicka in. Allt blev kristallklart och mycket vackert. Det visade sig dock när jag kom till etablissemanget att deras trappa ner till källaren var oändlig. Och efter att ha försökt ta mig ner på vanligt sätt den första kilometern bestämde jag mig för att kasta mig ner för resten av trappan. Det var dock något av en felberäkning från min sida då det bara återstod cirka ett trappsteg till golvet. Och jag stukade foten. Det gjorde så ont att jag vaknade och insåg att jag inte alls var på väg till en kompis fest hög på svamp – utan vaknade i ett fruset avloppsrör med limtrasan fastklistrad vid näsan. Om det var på grund av limmet eller om det var kondensen från min andedräkt som blivit is och bundit den vid mig är en annan historia.

Vad är en bra fest för dig?

- En bra fest innehåller mycket människor man aldrig träffat, vackra kvinnor i höga klackar (men inte så mycket mer) och minst en get.

Vad ska du göra i helgen och hur tror du att helgen kommer arta sig?

- Jag ska ligga hemma och skära mig i armarna tills någon vän ringer och säger att vi ska gå på något tråkigt ställe där jag bara känner mig äldst – och där de antagligen inte har någon get.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nyheter24 recenserar: Så snuskig är Margaux Dietz erotiska roman "Alexas värld"

24 Okt 2021, 17:15

Dirty Brunch @ Farang 29/6

3 Jul 2013, 11:40

têtê-à-têtê går på herrkväll 18/4

7 Maj 2013, 13:50
Brothers bjöd in till trevlig kväll och starka drycker. Såhär gick det!

Negrita, integritet och reklam

15 Apr 2013, 09:08
Zeke säljer sig för en flaska sprit och tycker att det är värt det.

Tête-à-Tête med Lissi Dancefloor Disaster

14 Mar 2013, 12:14
Lissi Dancefloor Disaster är electropop-bandet som gillar katter, pop och tv-spel. Live är de som en neonflod på joltcola och de sprider klös och galenskap vart de än tar vägen. På lördag välsignar de klubben OFF THE RECORD på Ljunggren med ett live-gig och Y+M träffade Lissi för att prata lite om kvällen, debutsläppet på Goldenbest och såklart....katter.

Tjejen Hela Dan 2012

7 Mar 2013, 13:51
Förra veckan släppte vi bomben och listade Stockholms tio-i-topp Killen Hela dagen 2012 och de som bubblar. Nu har turen har kommit till Stockholm tjejer när Tête-à-tête rankar 2012 års giganter.