1 av 2
2 av 2

Tête-à-tête med Billie

Billie Josephson om att bada i mat och bli jagad på hotell.


Billie

Billie är en av Stockholms coolaste katter och när hon inte DJ-ar med sin partner/pojkvän Luca Deasti, har klubb eller är bäst på fest så jobbar hon med styling och gör dessutom musik med samma partner/pojkvän.

Var brukar du gå ut i Stockholm när du går ut?

- Har blivit 15 år på nytt och vill gå på hemmafester! Så mycket roligare - intimare, billigare, skönare häng. Och man lär känna så mycket mer folk! Och så blir det väl lätt lite galnare än på en bar där alla inte vågar släppa loss pga "image". Om jag inte bodde i en skokartong skulle jag ha fest varje helg! Annars är Slakthuset asfett, grym lokal, alltid bra djs, bra och röjig stämning.

Bjud till med någon spexig anekdot...

- Hmm.. jag och Luca (som är Doppelbangers tillsammans med mig) hamnade en gång på hemmafest i en villa ute i tjotahejti. Slutade med att vi badade jacuzzi i vatten blandat med sylt, råa ägg, inlagd gurka, syltlök, diskmedel.. Riktigt jävla vidrigt. Men ett gött minne som aldrig kommer att glömmas! Haha.. fyfan alltså. Håret var ju inte vackert dagen efter. Eller kanske när vi smet in i en pool på ett hotell sex på morgonen och blev jagade runt hela hotellet efteråt?

Vad är en bra fest för dig?

- För det första så sker ju de flesta bra fester på sommaren. Så mycket mer värt att vara uppe hela natten då, när man kan hänga ute. Kräftskivor är det bästa som finns! Asgod mat, snaps, sång, dans, karatefylla, nattbad, bastu... allt som hör till.

Vad ska du göra i helgen och hur tror du att helgen kommer arta sig?

- Ska agera housewife och styra stor middag hemma hos mig! Sen vet jag inte vart kvällen kommer ta oss. Förutom det blir det något så spännande som att fixa inför renovering på landet.

Vad tycker du att Stockholm saknar i klubb-, krog- eller festväg?

- Gamla 2.35.1 på Berns, när Saurabh höll i det. Vad bra det var. Var där tre dagar i veckan, alla veckor. Det var ALDRIG tråkigt. Kunde gå dit själv och ändå ha kul.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nyheter24 recenserar: Så snuskig är Margaux Dietz erotiska roman "Alexas värld"

24 Okt 2021, 17:15

Dirty Brunch @ Farang 29/6

3 Jul 2013, 11:40

têtê-à-têtê går på herrkväll 18/4

7 Maj 2013, 13:50
Brothers bjöd in till trevlig kväll och starka drycker. Såhär gick det!

Negrita, integritet och reklam

15 Apr 2013, 09:08
Zeke säljer sig för en flaska sprit och tycker att det är värt det.

Tête-à-Tête med Lissi Dancefloor Disaster

14 Mar 2013, 12:14
Lissi Dancefloor Disaster är electropop-bandet som gillar katter, pop och tv-spel. Live är de som en neonflod på joltcola och de sprider klös och galenskap vart de än tar vägen. På lördag välsignar de klubben OFF THE RECORD på Ljunggren med ett live-gig och Y+M träffade Lissi för att prata lite om kvällen, debutsläppet på Goldenbest och såklart....katter.

Tjejen Hela Dan 2012

7 Mar 2013, 13:51
Förra veckan släppte vi bomben och listade Stockholms tio-i-topp Killen Hela dagen 2012 och de som bubblar. Nu har turen har kommit till Stockholm tjejer när Tête-à-tête rankar 2012 års giganter.