1 av 9
2 av 9
3 av 9
4 av 9
5 av 9
6 av 9
7 av 9
8 av 9
9 av 9

Fynda cykeln, Acne Jeans eller Xbox för en hundring

Här är kapen du missar!


Att köpa nytt är kul men kan bli dyrt. Därför är det ännu roligare när man köper dyra grejer billigt. På Tradera finns en himla massa guldkorn du inte vill missa. Här är grejerna du ska buda på innan du drar och svettas i butikerna.

Eftersom cykeltjuven verkar ha fortplantat sig de senaste åren kan ett cykelköp bli dyrt. Om man ändå behöver köpa en ny några gånger om året så kan den lika gärna vara billig.

Ingen kan väl softa när man vet att kontot är tomt. Slipp därför problemet och fynda en soffa. Livet blir mycket mer chill.

Folket som kånkar runt på kånken blir allt fler, men kånkandet är ganska pricey. Kånka dig därför in på tradera och gör ett kånken-kap!

Whyred, Acne och Dagmar för under hundringen… KAP!

Hörlurar. Du hörde rätt, hörlurarna ska köpas på tradera! Happy ears happy head!

Funderar du på att bli med Xbox så ska du inte frukta prislappen, de finns att hitta billigare och minst lika bra. Ja, du kanske fattar var du ska leta.

Stringhyllan. Att något så enkelt kan vara så rätt. Därför är det inte mer än rätt att betala lite mindre än alla andra för samma heta grej!

Den som någonsin behövt lägga pengar på kurslitteratur vet att det är typ DET TRÅKIGASTE NÅGONSIN. Därför blir man lite mindre ledsen när dyra böcker är billiga!

Barnkläder. Det kan eka tomt i plånboken när ungarna ska ha nytt hela tiden. Vad gör man då? Tradera såklart.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Brukar du fynda?
Tack för din röst!