Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
15
reaktioner idag

Så ser du hela allsvenskan på bästa sätt - bekvämt hemma i soffan

Det behöver inte vara dyrt att se på allsvenskan.

Trodde du att det var dags för uteserveringar i solen? Nej, nej, Sverige 2017 bjuder på snö även i maj så det kan du glömma.

Av den anledningen kan det vara passande att istället titta på aktiviteter som du kan göra inomhus. En av dem är att se på allsvenskan i en skön soffa. Själv eller med kompisar, det bestämmer du. (Här kan du se allsvenskan bekvämt i tv-soffan).

Förbered dig med massvis av chips och kryp ner i soffan. I veckan finns det nämligen flera supermatcher med start redan idag.

Nedan finner du veckans hetaste matcher.

1. Hammarby - Malmö,

Wow, här snackar vi het match. Nya danske tränaren Jakob Michelsen verkar ha fått ordning på Hammarby och Malmö får även akta sig för en skäggig dansk på topp. Den här matchen vill man inte missa!

Här kan du se matchen.


Bildkälla: Bildbyrån


Bildkälla: Bildbyrån

3. Östersund - Sirius

För något år sen trodde nog få att man skulle lista den här matchen som en toppmatch men så är fallet 2017. Östersund tog hela Sverige med storm 2016 och 2017 verkar inte bli ett undantag. Sirius är lite som Östersund förra året och spelar en väldigt underhållande fotboll. Om du vill se många mål så ska du se den här matchen.

Här kan du se matchen.


Bildkälla: Bildbyrån

Det finns dock betydligt fler matcher än de redan nämnda. I dag, torsdag spelar Djurgården borta mot Jönköping södra och Elfsborg ställs mot AFC Eskilstuna.

På lördag spelar sen Östersund mot Kalmar och Halmstad mot Örebro.

Söndagen den 21/5 är det sedan dags för Sirius - Hammarby, AFC Eskilstuna - Häcken och Malmö - IFK Norrköping.

Alla dessa matcher kan du se på C More Premium, där du också kan streama massvis av serier och filmer. Du får en månad för 199 kronor genom denna länk. Ordinarie pris är 449 kronor.