Almtuna - Nyheter, artiklar, reportage och video

9 Mar, 08:40
Matchen mellan hemmalaget AIK och gästande Almtuna i Hockeyallsvenskan var lika efter full tid, efter en sen kvittering av Almtunas William Eriksson. I förlängningen kunde Almtuna avgöra till 4-3 (0-3, 1-0, 2-0, 1-0) genom Anton Klint efter 20. 36 och fullborda vändningen.
7 Mar, 08:20
Kalmar vann mötet med Almtuna hemma med 5-1 (1-0, 1-1, 3-0) på onsdagen i Hockeyallsvenskan.
2 Mar, 09:20
Efter seger, 2-1 (1-0, 0-1, 1-0), på hemmaplan mot Djurgården står det klart att Almtuna efter en bra säsong i Hockeyallsvenskan är klart för kval till Hockeyallsvenska slutspelet.
29 Feb, 08:20
Bortalaget Almtuna hade greppet inför tredje perioden och ledde med 3-2 i Hockeyallsvenskan. Men Västerås vände på matchen och vann till slut med 5-3.
26 Feb, 08:20
Matchen mellan Almtuna och Tingsryd i Gränby ishall slutade 1-2 (0-0, 0-1, 1-0, 0-1) efter förlängning. Ett skönt trendbrott för Tingsryd. Laget hade före söndagens bortamatch fyra förluster i rad i Hockeyallsvenskan.
24 Feb, 08:20
Ett måls övervikt avgjorde en målmässigt jämn match för Almtuna, som vann borta mot Västervik med 3-2 (0-1, 3-1, 0-0) i Hockeyallsvenskan på fredagen.
22 Feb, 08:20
Det blev en riktigt tajt match när Almtuna tog emot SSK i Hockeyallsvenskan. Matchen avgjordes först i förlängningen där hemmalaget var starkast, och segerresultatet blev därmed 2-1 (0-0, 0-1, 1-0, 1-0). Anton Klint blev matchhjälte för Almtuna med sitt mål i förlängningen.
17 Feb, 08:20
Bik Karlskoga hade inga problem med Almtuna i Hockeyallsvenskan, och vann hemma med utklassningssiffrorna 10-0 (5-0, 2-0, 3-0).
15 Feb, 08:00
Inför sista perioden var Mora i ledningen med 1-0 i Gränby ishall. Men Almtuna vände – och vann. Till slut blev det 2-1 i matchen i Hockeyallsvenskan.
11 Feb, 09:00
Brynäs vann hemma mot Almtuna i Hockeyallsvenskan med 4-2 (2-1, 0-1, 2-0). Matchen var helt jämn efter två perioder, innan Brynäs avgjorde.
10 Feb, 08:00
Inför sista perioden var Nybro i ledningen med 1-0 i Gränby ishall. Men Almtuna vände – och vann. Till slut blev det 2-1 i matchen i Hockeyallsvenskan.
8 Feb, 08:00
Det var lika efter 60 minuter, men i förlängningen kunde till slut Björklöven avgöra den jämna matchen hemma mot Almtuna i Hockeyallsvenskan. Slutresultatet blev 4-3 (2-0, 1-2, 0-1, 1-0). Stor matchhjälte 26 sekunder in i förlängningen blev Carl-Johan Lerby som satte det avgörande målet.
5 Feb, 08:00
Det blev dramatiskt när bortalaget Almtuna vann matchen mot Östersunds IK i Östersund Arena på söndagen. William Eriksson blev matchhjälte med sitt avgörande 2-1-mål 18.00 in i tredje perioden. Matchen i i Hockeyallsvenskan slutade 2-1 (0-0, 1-0, 1-1).
3 Feb, 09:20
Almtuna vann en riktigt jämn match mot Björklöven i Hockeyallsvenskan. Avgörandet kom först i straffläggningen där hemmalaget var starkare och vann med 4-3 (1-1, 1-1, 1-1, 0-0, 1-0). Oliver Kandergård blev matchhjälte med sitt avgörande straffmål.
1 Feb, 08:40
Ett måls övervikt avgjorde en målmässigt jämn match för Nybro, som vann hemma mot Almtuna med 4-3 (2-1, 1-0, 1-2) i Hockeyallsvenskan på onsdagen.
29 Jan, 09:40
Det var lika efter 60 minuter efter en sen kvittering av Almtunas Marcus Karlström, och i förlängningen kunde Almtuna avgöra den jämna matchen hemma mot Kalmar i Hockeyallsvenskan genom Marcus Karlström efter 1. 32. Slutresultatet blev 5-4 (0-1, 2-0, 2-3, 1-0).
27 Jan, 08:20
Almtuna har varit i en svacka med fyra förluster i rad i Hockeyallsvenskan. Men hemma mot Västervik bröts den tuffa sviten. Det blev 3-1 (0-0, 1-1, 2-0) i matchen i Gränby ishall.
25 Jan, 08:00
Publiken fick se en tredje period där matchen vände i Hockeyallsvenskan mellan SSK och Almtuna i Scaniarinken. Bortalaget Almtuna hade ledningen i början av tredje perioden, med 2-1, men SSK vände matchen och vann till slut med 4-2.
20 Jan, 08:00
Bik Karlskoga fortsätter starkt i Hockeyallsvenskan. När laget mötte Almtuna borta i Gränby ishall på fredagen kom ännu en seger. Laget vann med 4-3 (1-2, 1-1, 2-0). I och med detta har Bik Karlskoga sex segrar i rad.
18 Jan, 08:20
Mora vann hemma mot Almtuna i Hockeyallsvenskan. Matchen på onsdagen slutade 4-1 (2-1, 0-0, 2-0).