AS Roma - Nyheter, artiklar, reportage och video

18 Mar, 08:00
Roma vann i Serie A i fotboll med 1-0 (0-0) mot Sassuolo på hemmaplan.
11 Mar, 02:23
Det såg ut att bli förlust för Roma på söndagen när laget mötte Fiorentina i Serie A i fotboll på Stadio Artemio Franchi. Hemmalaget ledde med 2-1 i slutet av matchen. Men på övertid slog Diego Llorente till och gjorde 2-2 och räddade en poäng för Roma.
3 Mar, 08:00
Redan i första halvlek tog Roma greppet om bortamatchen mot Monza på lördagen. Och i andra halvlek utökades 2-0-ledningen och matchen i Serie A i fotboll slutade 4-1.
27 Feb, 08:00
Hemmalaget Roma tog en uddamålsseger i matchen mot Torino på Stadio Olimpico. Laget vann matchen i Serie A i fotboll på måndagen med 3-2 (1-1).
19 Feb, 08:00
Roma vann söndagens match borta mot Frosinone i Serie A i fotboll. I halvtid ledde laget med 1-0, en ledning som utökades i andra halvlek. Slutresultatet blev 3-0.
11 Feb, 08:00
Inter är svårslaget i Serie A i fotboll. Mot Roma borta på Stadio Olimpico på lördagen blev det seger igen. Laget vann med 4-2 (1-2) och har nu fem segrar i rad.
6 Feb, 08:00
Roma är svårstoppade för tillfället. När laget mötte Cagliari hemma på Stadio Olimpico på måndagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 4-0 (2-0) innebär att Roma nu har tre segrar i följd i Serie A i fotboll, efter att tidigare haft en tuff trend.
30 Jan, 08:00
Första halvlek var mållös i matchen mellan Salernitana och gästande Roma på Stadio Arechi på måndagen. I andra halvlek var det dock Roma som var starkare och vann till slut med 2-1 i Serie A.
21 Jan, 08:00
Hemmalaget Roma tog greppet om matchen mot Verona i första halvlek, och ledde med 2-0 i paus. I andra halvlek kom Verona närmare, men matchen i Serie A i fotboll slutade 2-1 till Roma.
15 Jan, 08:00
Milan startade bra i matchen mot Roma på hemmaplan på söndagen. Och 1-0-ledningen i halvtid utökades i andra halvlek. Till slut blev det 3-1 i matchen i Serie A i fotboll.
31 Dec 2023, 09:40
Målet i andra halvleken blev matchavgörande. Juventus vann med 1-0 (0-0) hemma mot Roma i Serie A i fotboll.
24 Dec 2023, 00:20
2-0 (0-0) vann Roma med på hemmaplan mot Napoli i Serie A i fotboll. Bakom segern låg ett mål var av Romelu Lukaku och Lorenzo Pellegrini.
18 Dec 2023, 08:00
Bologna startade bra i matchen mot Roma på hemmaplan på söndagen. Och 1-0-ledningen i halvtid utökades i andra halvlek. Till slut blev det 2-0 i matchen i Serie A i fotboll.
11 Dec 2023, 08:00
Roma hade ledningen i halvtid med 1-0 hemma mot Fiorentina i Serie A i fotboll. Men i andra halvlek kom Fiorentina mer in i matchen, och fixade till slut ett oavgjort resultat. Matchen slutade 1-1.
4 Dec 2023, 08:00
Hemmalaget Sassuolo hade greppet i halvtid och ledde med 1-0 i Serie A i fotboll. Men Roma vände på matchen och vann till slut med 2-1. Stor matchhjälte blev Rasmus Kristensen, med sitt 2–1-mål efter 82 minuter.
27 Nov 2023, 08:00
Det svängde i matchen i Serie A i fotboll mellan Roma och Udinese på Stadio Olimpico. Bortalaget Udinese hade ledningen med nio minuter kvar, med 0-1. Men sen vände Roma matchen och vann till slut med 3-1 sedan Paulo Dybala och Stephan El Shaarawy gjort två sena mål.
13 Nov 2023, 08:00
Söndagens möte på Stadio Olimpico blev en riktigt målfattig historia. Varken hemmalaget Lazio eller gästande Roma lyckades få till det i avsluten, och matchen i Serie A i fotboll slutade mållös, 0-0.
6 Nov 2023, 09:20
Det svängde i matchen i Serie A i fotboll mellan Roma och Lecce på Stadio Olimpico. Bortalaget Lecce hade ledningen efter 90 spelade minuter, med 0-0. Men sen vände Roma matchen och vann till slut med 2-1 sedan Sardar Azmoun och Romelu Lukaku gjort två sena mål. Stor matchhjälte blev Romelu Lukaku, med sitt 2–1-mål på stopptid.
30 Okt 2023, 08:00
Inter slog Roma hemma med 1-0 (0-0) och är ny serieledare i Serie A i fotboll efter tio spelade matcher, två poäng före Juventus. Roma ligger på åttonde plats i tabellen.
22 Okt 2023, 14:56
Roma vann hemmamatchen mot Monza i Serie A i fotboll med 1–0. Matchens enda mål kom i andra halvleken genom Stephan El Shaarawy.