Tyra är på krigsstigen igen.

Skärmavbild 2016-02-04 kl. 14.45.38

Den här gången är det Telia som drabbas av tornadon Tyra.
De har tydligen stängt av hennes telefon eftersom hon inte betalat sina fakturor.
Dessa fakturor har i sin tur blivit skickade till fel adress eftersom telefonbolag inte tar sin information från varken Skatteverket eller bolagsverket utan går på den adress som kunden uppgivit i deras system.
Tyra anser dock att detta helt är Telias fel.

En läsare frågar om hon inte reagerat på att hon inte betalat någon räkning med tydligen så betalar hennes sambo alla hennes räkningar.
Det låter ändå lite konstigt – jag personligen hade reagerat på en utebliven telefonräkning om jag stått för den markservicen här hemma.

Jag har själv varit mindre nöjd med telefonbolag och kunde knappt ta mig ur ett abonnemang en gång eftersom det råkats förlängas av misstag.

Tycker ni att Tyra gör rätt i att ryta ifrån på bloggen eller är detta ännu ett fall där Tyra själv vägrar se sitt eget ansvar i frågan?

Spoiler alert – Antingen så kommer allt rinna ut i sanden eller så ordnar Telia upp det här för Tyra och så kommer det ett ”plåster på såren-inlägg” om hur bra allting är nu – precis som det gjorde efter hon hängt ut bilfirman hos leasar ifrån i bloggen.
Röstar ni på alternativ 1 eller 2?

Uppdatering!
Haha.. det blev alternativ 2.
Tror ni att Telia tog på sig allt ansvar som Tyra hävdar eller tror ni att det är Tyras förskönade version av vad som hände. Eftersom det aldrig är hennes fel eller ansvar?

Skärmavbild 2016-02-04 kl. 15.30.05

6 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Det har tydligen löst sig nu för Tyra. Telia hade skickat en faktura till en adress där Tyra inte fanns (kanske till Uzbekistan?) och det var inkassokravet som Tyra fått i posten och for i taket av.
  Frågan kvarstår dock varför Telia debiterat 7000 kr som enligt Tyra var helt fel. Men som vanligt får vi inte veta hela sanningen och det spelar väl ingen roll heller.

  Missade att betala min Teliaräkning en gång, fast den kom till rätt adress. Det tog flera veckor innan Det kom en påminnelse. Betalade den och det hände inte ett skit. har man dessutom adressändrat så har man väl eftersändning, och den borde rimligtvis hinna komma innan påminnelsen eller ev avstängning. Hursom så är det bara ens eget fel. Tyvärr. Sen kan man vara hur förbannad man vill över det. ?

   När var något någonsin Tyras fel?

    Aldrig. Hon är flawless! ?

   Alla beställer inte adressändring när de flyttar. Jag jobbar på Posten och det är många brev som returneras pga ingen ny adress 🙂

  Ja herregud, frågar man Tyra om detaljer så är man tydligen tappad bakom flötet som inte förstår hennes texter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.