Försöker Tyra ersätta Lalle?

IMG_86151
Jag vet inte HUR många gånger Tyra har skrivit i sin hästblogg att hon letar efter en ny Lalle?
Häst på häst har kommit och gått i hennes stall det senaste åren och ingen verkar få stanna speciellt länge.
Anledningen till det är att det bara finns EN Lalle och ju snabbare hon inser det desto bättre. Hon kommer inte blir nöjd med en ny häst så länge som försöker ersätta honom och läsarna säger samma sak till henne.

Senast idag skriver hon så här:
”Ah, kollade på videon igen nu bara för det. Alltså ÅH vad jag älskar den här typen av häst! Visst är den en kopia av Lalle?”

Hur många fler hästar tror ni hon kommer gå igenom innan hon lägger ner jakten på Lalle 2.0?

Skärmavbild 2016-02-05 kl. 16.30.43 Skärmavbild 2016-02-05 kl. 16.31.33

2 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hey, thanks for this great article I really like this post and I love your blog and also Check Python course Training in 360DIGITMG. Python Training certification program provides an overview of how Python and R programming can be employed in Data Mining of structured (RDBMS) and unstructured (Big Data) data. Comprehend the concepts of Data Preparation, Data Cleansing and Exploratory Data Analysis. Perform Text Mining to enable Customer Sentiment Analysis. Learn Machine learning and developing Machine Learning Algorithms for predictive modeling using Regression Analysis. Assimilate various black-box techniques like Neural Networks, SVM and present your findings with attractive Data Visualization techniques.
    360Digitmg Python Training institute

    Svara

    This post is very simple to read and appreciate without leaving any details out. Great work!360DigiTMG data science malaysia

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.