Tyra kastar in lite av en brandfackla.

Untitled
Tyra pratar vikt och kroppar på sin blogg och kommentarerna droppar så klart in och de flesta är uppmuntrande och peppande men givetvis inte alla.

I inlägget lägger Tyra bland annat upp en bild på hur hon ser ut idag och hur hon såg ut när hon var som allra smalast och skriver att hon absolut inte strävar efter att någonsin se ut så igen.
Jag tycker hon är jättelik Victoria Beckham på den bilden och hon är ju inte direkt känd för att ha en gram extra fluff på kroppen.
Jag har även lagt till en bild från ett videoklipp som Tyra spelade in förra februari och det gör jag absolut inte för att strö salt i såren – om någon nu trodde det – utan för att visa hur långt hon kommit redan nu.
Hon var riktigt tablettsvullen i ansiktet då och det ser man inte ett spår av idag. Det syns att hon är på en annan plats i livet idag.

Tror ni någonsin man kommer kunna blogga om vikt, kroppar och utseende utan att stöta sig med folk eller är det helt enkelt ett allt för laddad ämne?
Untitled

4 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag tycker att hon är skitsnygg på första bilden. Hon är ju otroligt vältränad och tror nog att det är de flesta tjejers drömkropp. Vad de än skriver. Förstår inte varför man skulle må sämre för att man är smal. Hon är ju inte mager utan bara smal och vältränad. Ser frisk ut. Och även om hon kanske inte var/kände sig mentalt frisk på den tiden så blir ju inte det mentala bättre av att lägga på sig mer fett. Snarare tvärtom skulle jag gissa.

  Svara

   Problemet är att (norm)smala alltid brukar få hyllningar. Oavsett vikt (extrema undantag finns naturligtvis) så kan man inte alltid se på en person om denne är hälsosam. Och det att ”tror nog att det är de flesta tjejers drömkropp” är just för att det är normen. Är man smal är man snygg och lyckad. Och varför ser man frisk ut som smal och vältränad? Tränar man som en galning (vilket ofta resulterar i skador på kroppen) och lever på svältdiet kan många normalviktiga (och andra) också bli det.
   Kan ta ett eget exempel: vägde 43 kg (163 cm lång), tränade flera gånger i veckan och levde på svältdiet. Har aldrig fått så många ”komplimanger” om mitt utseende som då.

   Svara

    Men sen finns det ju även dom som tränar mycket och även äter mycket och då ändå är så smala. Det är lite sjukt att supersmal fortfarande är idealet med tanke på att alla har olika förutsättningar och alla gillar dessutom olika men jag tycker alla borde chilla lite med att märka kroppar som ohälsosamma oavsett om kroppen är väldigt smal eller mullig. Allt hade varit mycket enklare om människor kunde fokusera mer på sig själva och vad dom själva mår bra av istället för på alla andra.

    Svara

  I hear you. Förstår allt du skriver. Men tycker fortfarande att hon är snygg på bilden.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.