Pulkan gillar glass..

Paula är tillbaka på bloggen och drömmer om sammanhängande sömn – dream on(!) säger jag.
Men jag lider med henne, det gör jag verkligen.
Jag har alltid haft problem med sömnen och vaknar alltid flera gånger per natt för att gå på toaletten, läsa lite bloggkommentarer – det är faktiskt sant och inget jag säger bara för att bli brun om näsan – Ni är så grymma att jag bara MÅSTE ta med mig telefonen till toaletten och skrolla omkring i bloggen trots att jag vet att jag verkligen inte borde.

Och sen jag blev kattägare till världens hungrigaste katt så sover jag med öronproppar då han börjar yla runt klockan 06 varje morgon och tycker att han håller på att svälta ihjäl. Det gör han ju så klart inte men han är en hetsätare av rang.
Idag åt han för snabbt, sin hetsätarmatskål till trots, och kräktes upp all mat igen för att sen börja slicka i sig sitt eget kräk som om han vore en idisslande ko. Han är verkligen ovärdig. Kräks på tassen och allt. Sen surade han till när jag gick för att jag torkade upp hans lilla hög innan han var klar.

Nu vill jag ju poängtera att jag inte råder Paula till att sova med öronproppar för att få sammanhängande sömn – nej, katt och barn – inte samma sak. Om ni tycker det – satsa på katten. Eller en vandrande pinne. Eller en ny badrumsmatta.

I eftermiddag ska hon och Hugo få testa alla nya glassmaker och jag är SÅ avundssjuk.
88’an gör mig svag i knäna. 88’an äger mitt hjärta.
Dock tror jag inte GB skulle uppskatta om jag kom dit för att testa deras nya smaker inför sommaren och allt jag ville göra var att mula mig själv med 88’or?
Vi har köpt en extra frysbox – jag tror jag ska fylla den med 88’or när min sambo inte är hemma och sätta hänglås på den.
glass

6 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Sitter och skrattar högt för mig själv :’D

    Dock så hade det varit smidigare om kommentaren var där nere. Lite jobbigt att skrolla upp hela tiden när man läst ett inlägg.

      Hej, Jag vet… jag jobbar på det.. Dags att jaga min webbtrollkarl med blåslampa… =)

        Och fort som fasen gick det. Eloge till dig och din webbtrollkarl!! Blåslampan fungerade.

          Hon är fantastisk!!!!!

    Har någon tänkt på det att Micke (från unga föräldrar, Sindys kille) att hans nya tatueringar som han har gjort på kinderna gör så att han börjar likna Homer Simpson? Det blir samma effekt runt munnen som Homer har 😀

    Jamen sånt kan de väl inte stoppa i munnen, det är ju SOCKER i, och det är ju inte bra för HÄLSAN… Hugo månar ju så om den… hos tjocka personer iallafall ;P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.