If I could turn back time..

Tänk.. om jag kunde vrida tillbaka klockan..
Dra på mig peruken, badda på det där sista lagret av puder och gå in i en roll jag aldrig skulle våga vara till vardags.
Att för en dag, för en helg få blomma ut och vara den jag verkligen var menad att vara..

Vad talar jag om? Men fattar ni inte det?
Blondinbellas halloweenkryssning så klart..

Nån som var med? Hade den varit i år skulle jag åkt med och klätt ut mig till Blondinbella. 🙂

bellsi

 

2 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hon är faktiskt väldigt lik en ung Agnetha Fältskog/ABBA på bilden. Samma lite tättsittande ögon, leende, ansiktsform, hår.

      Isabella har flera gånger i bloggen påpekat hur lik hon är/var Agnetha Fältskog och att det är hennes idol och förebild. På kryssningen 2008 var hon faktiskt utklädd till Abba-Agnetha så visst blev det likt. Men Agnetha Fältskog ser naturligtvis inte ut idag som hon såg ut på 70-talet.
      Isabella har i bloggen för tre år sen påstått att hon mött Agnetha Fältskog men personligen tror jag att det är en av Blondinbellas skrönor och hitte-på. Så här skrev hon:
      ”Agnetha Fältskog. När jag var ute med Christian i somras så sprang han fram till en söt liten tjej-mops och ville leka. När jag tittar upp på ägaren så är det inte mindre än min stora stora idol Agneta Fältskog (ni som har följt min blogg länge vet att jag avgudar henne och Abba). Vi stod och pratade om våra mopsar ett tag. Sedan övervann jag min starstruck och så pratade vi lite karriär, hon gav mig ett klokt råd jag aldrig kommer att glömma. “Behåll fötterna på jorden, men glöm inte bort att njuta”.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.