Wowsaaaa!

Untitled

Foki har gått från sockervadd till sockervadd och den mintgröna färgen är utbytt mot en rosa.
Foki skulle kunna bo i Enhörningscafeét och ingen skulle lyfta ett ögonbryn. =)

Hon vill veta vad läsarna tycker om färgen men jag måste säga att jag är mycket mer intresserad och IMPONERAD av deras hårserum som lyckats rassla liv i hennes stackars hår efter att mer eller mindre sett ut som ett tovigt får som barat i alldeles för mycket klorin den senaste tiden.
Säga vad man vill om det men vilken smart marknadsföringskampanj att visa ”före och efter” på sig själv när resultatet blir så här bra!

Att jag kan relatera till tovighår beror på att det är så jag ser ut ungefär varje morgon när jag vaknar.

Hur mitt hår kan skapa egna små dreadlocks under de nattliga timmarna förstår jag inte men mitt aktivitetsarmband visar ju på en del rörelse under småtimmarna så vem vet? Jag kanske ligger och gnuggar mig som en gammal Golden Retriver i gröngräset. Vackert är det då inte..

a-golden-retriever-named-teddy-rolling-jason-edwards

1 kommentar

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Tips är att sova med fläta för att undvika trasse (har långt hår som ej har klippts på över ett år, minst). I övrigt tror jag Foki använt en enorm mängd silikonbaserade hårprodukter för att få ett sådan resultat….vilket bara är som ett plåster. Det hjälper bara för stunden men är ingen riktig räddning för slitet hår. Vet själv när jag bytte hårfärg som en galning (är ljusblond), man måste ändå bleka för att såna färger ska fästa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.