Som två små spermier på väg att mötas..

bryna

Jag vet inte hur det går till men bloggare har i allmänhet helt absurt snygga ögonbryn.
Jag är inne i en period där jag är besatt av mina egna ögonbryn och de är inget att skryta med, det kan jag garantera.
De är inte så illa som de i högerspalten här ovan men de ser mest ut som små spermier som simmar omkring i ansiktet på mig. Jag har varken noppat bort dem eller på annat sätt sabbat dem på egen hand – de bara hatar mig helt enkelt och är beslutsamma att förstöra mitt liv.
Ungefär som hon med kattögonbrynen med största sannolikhet förstört sitt.

Jag vet att Annica har tatuerat i sina bryn och det ger mig hopp. Hennes är de första tatuerade brynen som jag tycker ser riktigt bra och äkta ut.
Sen kanske det finns fler som fyllt i sina på samma sätt men som inte gått ut med det, vad vet jag..

Hur ska jag göra?
Ska jag sluta fred med mina ögonbryn eller ska jag Xlash’a dem utav bara helvete tills jag kan göra en inbakad fläta ovanför ögonen?

kittiecat

4 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag hade ”turen” att födas med typ unibrow. Alltså mina ögonbryn växer fan som ogräs men jag har alltid varit rätt nöjd med formen så jag har aldrig riktigt haft issues med mina. Om vi bortser från perioden när jag var runt 14 och tyckte att jag skulle noppa bort halva mina bryn.
  Det enda tipset jag har är att låta dom växa ut och sedan gå till en salong och få dom plockade så du får en snygg grundform att utfå efter, men då krävs det ju såklart att du har något att jobba med.

  Svara

  Xlash skulle jag inte gå i närheten av för jag har hört så många skräckhistorier men det kanske funkar vad vet jag.

  Svara

  Klart du ska fixa till dem. De där tjejerna ser väl inte heller ut sådär när de vaknar på morgonen. Kolla åtminstone några Youtube videos om hur man målar dem.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.