Jag tar en loftsäng och en hjälm, tack!

Skärmavbild 2016-02-24 kl. 18.14.24

Det Angelica har på huvudet här – en störtkruka eller hjälm – är vad som BORDE ingå när man köper en loftsäng.
TRO MIG! Jag har brutit ett revben när jag hade loftsäng!!!
Nu var det ju inte på grund av loftsängen som jag bröt revbenen utan jag kom hem-rasslandes efter en blöt kväll och tyckte att det var en bra idé att stå på ett ben och balansera i skyhöga klackstövlar och dra av dem själv – någon jag aldrig lyckats med själv någonsin, inte ens sittandes på golvet.
Vi kan väl säga som så.. det stod ett soffbord i vägen på den första stöveln och en hallbyrå i vägen på den andra. Inget av detta märkte jag ens – sa jag blöt kväll? – så upp i loftsängen kom jag. Värre var det när jag vaknade på morgonen och jag skulle ta mig ner.
LOFTSÄNGEN ÄR DJÄVULENS PÅFUND! Kanske även vin men det tar vi en annan gång.

Jag vet inte riktigt varför jag berättade den där lilla anekdoten men så jobbar jag..

Aaaaanyways!
Bra och ansvarsfullt av Blickie att ha hjälm när hon ägnar sig åt aktiviteter där man kan kan skada huvudett..av till exempel ett träd…eller en sten…eller en hov(!)… Finns SÅ många farliga aktiviteter.
Fritt fall från två meter loftsäng är bara en av dem.

2 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hallå en fråga!! vad hände med kenzas musikkarriär hon skröt om så mkt? Hon var ju på dessie om att dessie inte hade ett RIKTIGT kontrakt som hon skulle få! Men sen hände ingenting!?

      Kenza påstods ha fått ett kontrakt med Universal 2011 men det blev aldrig någon inspelning. Antingen upptäckte Kenza själv att hon inte höll måttet eller också var det bolaget som inte tyckte det.
      Fast Kenza spelade ju in en julsång för Nelly nu i julas så det var väl något slags revansch. Men någon sångerska är hon ju inte. Ungefär som en kvinnlig version av Odd Spångberg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.