Welcome to National Dress like a Hooker Day.

adrian

Bianca Ingrosso får sällskap av bloggkollegan Isabel Adrian – mer känd från Svenska Hollywoodfruar i dansprogrammet.
Det är alltså upplagt för ett äkta dancebattle mellan de två.

Har inte Let’s Dance vissa likheter med Halloween?
Det är liksom alla tjejers chans att få klä sig lite slampigt med kortkorta kjolar, tuttarna på glid och inoljade ben men med en perfekt ursäkt för sin sluttiness..

Jag tänker lite extra på Natacha Peyres så kallade Holloweenoutfits.
Ett par stringtrosor, en bh stor som två plåster över bröstvårtorna, clear heels -aka hookershoes – och en liten polkagris i handen.
Hon ska föreställa? Tomtemor!

De andra bilderna är lite mer oklara. Jag skymtar en bebis? Men de andra?

nattikoll

8 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Kan du inte skriva om Angelicka Blicks ”armarna ut” pose som hon kör med på varannan bild. Haha jag vet inte varför men jag tycker det är så himla kul. Som att varje gång kameran åker fram flyger armarna automatiskt upp i luften. 😀

    Hej, kan inte du luska i allt fuskande som bloggarna håller på med? Jag tänker på Dessie och pälsjackan som lägger upp outfits i utan att skriva att det är sammarbete, Kenzas hotellvistelser på Mauritius där hon tackade en hotellkedja för fina hotell men inte skrev att det var ett eventuellt sammarbete <- Värt att tillägga är att en av villorna dom bodde i kostade ungefär 100 k för typ fem dagar under samma period som de var där. Blondinbellas husrenoveringar med sponsrade material? Hennes misslyckade samarbete med "preventivmedlet" natural cycles som slutade med en graviditet där hennes ursäkt var att dom egentligen ville bli gravida…! Ja jag kan skriva massor.

      Någon skrivkunnig kan ju till en början med anmäla några bloggare till Reklamombudsmannen likt den anmälan som gjordes mot Tyra.
      Det finns gott om blogginlägg som är reklam men där det inte framgår. I Tyras fall var det solklart för det var ju en uppmaning att köpa Star Rider med pris och allt.
      Kanske Kenza är en bra början och hennes ständiga pushande av IvyRevel. Att hon är delägare i företaget befriar henne inte från skyldigheten att markera det som är reklam som reklam. Det finns mycket smygreklam och spons på Kenzas blogg men hon låtsas på något sätt som att hon inte vet vad det är för något. Det är bara att titta på vad hennes bolag drar in på ett år så begriper man att hon måste tjäna pengar på något.
      När det gäller Isabella och Odd verkar ju en stor del av renoveringen ha blivit sponsrad eller åtminstone rabatterad. Där är det väl snare Skatteverket som kan försöka hämta något. Om en bloggare har samarbete och får grejor ska de ju returneras efter att ha visats upp i bloggen. Om man behåller grejorna ska man skatta för dem.
      Linas matkasse t ex blir svårt att returnera. Åter man upp maten ska Lina .lämna kontrolluppgift och betala arbetsgivaravgift eftersom matkassen är betalning för arbete med marknadsföringen.
      osv osv

    Alltså att Natacha klädde ut sig till en ”porrig bebis” är för mig så jävla sjukt så att det finns inte… hur fan tänkte hon? Så jävla vidrig utklädnad.

      Jag vet det är vedervärdigt. Jag fick skäll en gång för jag tyckte hon verkade pantad men man måste fan vara det för att ta såna peddobilder.

    Natachas porriga baby outfit kommer jag aldrig att kunna förtränga. Så sjukt osmaklig, hur kommer man ens på en sån grej?!

    Samma ”outfit”, eller snarare brist på outfit varje år. Byt färg på underkläderna bara, så är du redo för nästa fest Natacha. Fyndigt värre ?

    Kan du inte skriva nåt om Natchas suger daddy? För inte fan skulle hon vara tillsammans med honom om han var fattig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.