Minns ni?


Blondinbella pratar acne i bloggen och de problem och osäkerheter som kommit med den.
 Jag har varit förskonad från just acne men har precis som alla andra saker hos mig själv som jag brottats med så jag kan sätta mig i hur hon och andra med acne känner.
 Zara Larsson gick nyligen ut med att hon får antibiotika för att få bukt med sina hudproblem och blev givetvis påhoppad av en vit, kränkt man som så klart fokuserade på helt fel sak.
 
 Jag tycker det är SÅ viktigt att unga tjejer runt om i landet förstår att även deras förebilder har acne, celluliter, stretchmarks eller vad det nu kan vara och att de bilder de matas med inte är på riktigt.
 
 Minns ni när Bella prydde omslaget till Veckorevyn och de hade retucherat henne till en porslinsdocka?
 Bella la själv ut både före och efterbilderna på sin blogg and I LOVED it!!!
 

 Vem tycker ni retuchar mest i bloggvärlden?

2 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Intressant att diskussionen om reklam i bloggar nått fram även till Isabella. Hon verkar dock ganska oförstående till att hon skulle behöva reklammarkera sina många och stort uppslagna inlägg om LCC och Flattered.
    Hon verkar lika oförstående som Marie Antoinette var när folket klagade på hunger och fattigdom.
    Isabellas svar visar att hon inte har förstått något alls av vad det gäller:
    ”Jag skriver alltid ut när det är ett sponsrat inlägg. Men jag tycker att det blir lite konstigt att i det här fallet eller med Löwengrip Care & Color att skriva ”i samarbete med mig själv” varje gång. Jag menar, 4-5 inlägg i veckan är jag ju på kontoret och jobbar med bolagen. Ska varje inlägg också stå ”OBS delägare i bolaget”. Kom gärna med idéer!”
    Bara en sådan sak som att hon inte begriper att LCC och Flattered inte är samma sak som personen Isabella Löwengrip. Vad säger till en början hennes partners om att Isabella anser sig vara både produkterna och bolagen?

    Tyra som gör sig 20kg smalare. Hon är fin som hon är så det är helt onödigt. Hon har dessutom skrivit inlägg om att det är för mycket retuschering i media. Dubbelmoral-ja.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.