Allt fler bloggare lämnar Horsespot.

shoe3

Först lämnade Nellie Berntsson, sen Tyra och nu Linn Strelin – vad är det som händer på Horsespot egentligen?

Inom loppet av bara några månader har Horsespot förlorat sina två största bloggare och det får mig att undra över sidans framtid.
Hästar och ridsport är en relativt snäv bransch och det finns inte många nya bloggare att rekrytera.
Nellie Berntsson ligger på Spotlife, Linn Strelin lika så och Tyra gick precis tillbaka till sin gamla samarbetspartner Tailsweep.

Vad tror ni det beror på att hästbloggarna lämnar – vad som verkar vara – den absolut bästa och mest lämpade bloggplattformen för en hästbloggare?
spota

5 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Nu har Johanna Grant också skrivit ett inlägg om några förändringar hon ska göra och en punkt är att byta portal. Så ännu en bloggare lämnar sidan. http://johannagrant.se/2016/02/28/bloggplaner-och-massa-forandringar-har/

    Även Caroline går till spotlife…

    Haha wow visste inte att det fanns en sida flr hästbloggar

    HorseSpot har ju en bloggportal för ”små” bloggare också, (HS räknas ju som mer premiumbloggar) där vem som helst kan registrera en blogg, HorseWorld. Där har servrarna varit nere flera gånger om jag förstått rätt och de som bloggat där har aldrig fått någon förklaring eller förlåt eller något (läste jag på en blogg som låg på HW iaf!)… Lite oprofessionellt kan man ju tycka. Flera har sagt att HS är på väg neråt, att de inte satsar alls längre.

    fast.. Det var ändå Nellie som lämnade först. Sen Tyra, Caroline båtfolket och Linn Ztreliin. Även showjumping är påväg att lämna och orsaken är dålig support och att hs inte håller sin del av avtalet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.