Let's get naked..

Fanny Lyckman måste älska att vara mer eller mindre avklädd – hennes tre senaste inlägg är hon iförd endast underkläder och även tubsockisar.
Morr…när blev det hett igen?

Vänta ni bara – en vacker dag ligger det en bild på mig här som kommer vara en blandning av Fanny Lyckman och Annica Englund.
Vita bomullstrosor och ätandes de överblivna gräddbollarna från i lördags – liggandes i en random hotellsäng..
Det kommer bli en fröjd för ögat, det kan jag lova!
lyckkoll

10 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Försöker man föreställa sig själv göra den där posen hon gör längst ner till höger blir det lite lustigt. Armarna upp och ut, huvudet ner och så stäng ögonen!

    Gillar också blandningen i bloggen. Först lite ”getto” posering i rulltrappan, sen lite glamour i något badkar och så en random nallebjörn lite här och där 😀

    Såg jag ut sådär skulle jag också tycka att clothing var optional.

    Tror dessie har lite problem med minnet haha. Hon påstår att hon inte färgat sitt hår på över 1.5 år men hon var brunett för mindre än ett år sedan

      Dessie har ett eget räknesystem.

        HAHA så sant

    Är det hennes riktiga bröst eller är hon opererad?

      Det undrar jag med. Kommer ihåg att jag reagerat för länge sen att hon va en av de plattare bloggarna och tyckte det va skönt att det fanns såna med. Å då har jag för mig att hon dessutom va lite större i kroppen. Nu är hon både smalare och mer storbröstad…

        Kollar man på hennes instagram så är det ganska stor skillnad nu jämfört med bilderna hon la upp i början. Men ingen aning om det rör sig om op.

        http://imfancy.blogg.se/2012/june/pink-body.html#comment

        Bilder från 2012. Fanny har alltid haft bröst. Notera att det inte är någon push som det är på bilden i detta inlägget =)

    Jag brukar också stå sådär i köket. Helt så framåtböjd och svankig. Naturligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.