Här kan du köpa DennisM’s ”exklusiva jacka” betydligt billigare..

 

DennisM skriver om DMretros EXKLUSIVA jacka ”Bombastic” som kommer sälja slut på nolltid när de öppnar sin nya butik i Mall of Scandinavia och skulle dem mot förmodan göra den det så misströsta ej..
Du kan nämligen köpa den BETYDLIGT billigare på AliExpress – vilket med största sannorlikhet är vart Dennis köpt in dem ifrån.

Så skit i att handla svindyrt på DMretro – klicka HÄR istället, handla och spara dina pengar!

bombar

10 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    När det står ”leveranstid 3 veckor” eller dylikt vet man ju att den produkten är beställd från typ Kina. Pinsamt. Dock verkar ju folk gå på hans sätt att sälja eftersom han säljer så mycket.

    Alltså det finns ju en bra grej med att köpa från Dennis och det är ju att man kan reklamera om plagget går sönder eller så. Köper man från aliexpress så kan man ju inte det. Kan ju vara värt nån hundring extra.

      Oftast handlar det om ganska många hundringar extra. 699 spänn mot kanske 100 kr på Ali..

      Ett tips Lina: Om plagget inte passar och du köpt de från Ali sälj de på Tradera för samma pris men skriv att de kommer från Dennis butik, lär du tjäna mer än vad du förlorat 😉

        Aldrig handlat på varken Ali eller hos Dennis. Men tex den här jackan verkar ju inte kosta 100 på Ali utan typ 400?

        Jo jag vet att han lägger på en hel del, men just denna jacka verkar vara ganska ”dyr” redan på Ali. Med tanke på att han måste betala tull och moms för att ta in den till Sverige och sen lägga på moms när han säljer i Sverige så borde vinsten bli väldigt liten på just denna jacka iaf? Aja den var inte snygg så vill inte köpa den varken på Ali eller hos Dennis.

      ”nån hundring extra” 😀 har du varit inne på Aliexpress, Lina?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.