Gaby i ett nötskal..

tutt

Gabriella Joss berättar om hur hon köpte och tog på sig sin första ”mammatröja” för ungefär ett år sen och hur speciellt det kändes.
Magiskt var det säkert också..

Som tur väl är så hittade hon en mammatröja med djup urringning där hon kunde bulla upp sina brön för att inte bryta trenden med inget ansikte men desto fler tuttar och tropiska frukter.
Magiska tuttar! Gudomliga urringning…du är magisk…du ÄR magi… 

23 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag är nyfiken på hur det gick med fakturan till bloggaren som stal duna inlägg? Fick fu betalt eller har kronofogden ännu ett nytt ärende? Eller struntade du i det?

      Han fick 30 dagar på sig att betala – sen går den vidare..

    Dina och du ska det stå. Damm you, autocorrect!

    Alltså denna Gabriella. Lättkränktare människa får man leta efter. Hon är verkligen ung. Det är så tydligt. Kvar i den där fasen när alla är dumma mot mig och det är mobbing om man blir ifrågasatt. Om någon ger kritik eller bara inte skriver att hennes liv verkar perfekt och hon äter så god frukt vägrar hon godkänna kommentarerna. Man får inte fråga någonting minsta obekvämt eller påpeka minsta sak. Ta Elsa Billgren som ett exempel på motpol. Hon får kritik dagligen men svarar sakligt och ber om ursäkt om hon tycker det behövs eller tar till sig det hon tycker verkar vettigt. Gabriella blockar allt. Var någon som skrivit att hennes tröja såg lite liten ut. Blockad. Någon frågade om bilen. Blockad. Allt ska bara strykas medhårs och bekräfta henne. Varför bloggar hon ens? Om det inte är bara för att få gratis prylar och pengar. Hoppas hon växer upp snart. För hennes sons skull. Hon skulle aldrig klara ett riktigt jobb. Maken till människa alltså!

      Har arbetat ett kort tag med henne hos en större tv-leverantör i Göteborg, så ville bara meddela att hon faktiskt kan sköta ett riktigt jobb.

        Hon jobbade väl som telefonförsäljare på Sappa.

        Ja exakt, en tv-leverantör.

        Telefonförsäljare är inget riktigt jobb 🙂

        Hm… jag tycker inte att ”ett kort tag” borgar för det, men vad vet jag? 🙂
        /Linda

        Till Lina: Är telefonförsäljare ett låtsas jobb? Vad innebär det, att man får monopol pengar utbetalt som lön? Alla jobb som du skattar för är riktiga jobb oavsett om du är politiker, jobbar i en matbutik eller är telefonförsäljare. Vi lever i 2016, det finns hur många olika jobb som helst.

        Linda: Det är inte en telefonförsäljare hon arbetat som. Utan i en firstline-support med tekniska frågor 🙂 Ett år, vilket är relativt kort, är ändå en rätt lång tid att se hur någon sköter sitt jobb på. Det ÄR ett riktigt jobb. Haha, du har ingen koll alls 🙂

      Gabriella har jobbat sen hon har 14 år gammal. Visst man kan ha mycket åsikter om henne men att påstå att hon inte kan klara ett riktigt jobb är faktiskt inte sant.

    Finns nog ingen mer konflikträdd människa. Hon gjorde ett tappert försök till ett åsiktsinlägg och tyckte att våtservetter inte var någon höjdare – MEN ALLA ANDRA SOM TYCKER ATT DOM ÄR BRA ÄR OKEJ, OCH DOM SOM INTE TYCKER DET, OCH ALLA ANDRA, ALLT ÄR OKEJ!!! Så tröttsamt. Fattar att hon inte vill gå den provocerande vägen men man får ju ha åsikter för det.

    Det jag tycker är så konstigt är att hon i många inlägg skrivit om hur hon gråtit för djurens skull, hur hon på vissa jular kan må dåligt då hon vet att grisarna kommer hamna på bordet osv. Men så kan hon ändå köpa skinn, äta godis som innehåller gelatin??? Det går inte ihop? Hur kan man äta gelatin om man är vego? Och hur kan man fortsätta köpa skinn? Jag förstår det inte :/

      Det finns veganskt gelegodis.
      För övrigt förstår jag verkligen inte varför alla hatar henne :p hon verkar jättegullig och totalt harmlös. Dessutom är hon snäll och trevlig mot alla och väldigt open minded. Och nej jag känner henne inte hehe. Men alla i min krets är typ som hon så jag antar att ni skulle hata mig och mina vänner också 😉

        Open minded? Hon skrev en hyllande kommentar på Katrin Z:s insta efter att hon tjockmobbades i tv…

        Men hon har sagt att hon äter gelatin ibland.

        Visst finns veganskt gelegodis men det hon äter är inte det, utan nappar och allt möjligt från vanliga matbutiker som faktiskt innehåller gelatin. Kommer aldrig förstå detta. Att man gråter för djur men ändå äter gelatin och köper skinn.

        hon gör ju mer än vad vanliga svenssons gör. varför går ni och whinar på någon som faktiskt försöker?

        jag tycker gabriella verkar väldigt snäll och gullig. tycker det är en väldigt sympatisk egenskap att försöka undvika konflikter och att provocera. alla som tjafsar om att deras kommentarer blir blockerade, ni kan nog må gott av att rannsaka er själva.

        C, verkar jättegullig? Nej fy fan för henne om hon gillar Katrin Z:s viktmobbing!
        Hon misstänks ju även ligga bakom vidriga kommentarer hos Kissie, så jävla gullig är hon kanske inte.

        A, så för att hon gjort ett misstag förtjänar hon att hatas och hånas så pass? Jisses. Hela hennes vänliga blogg väger med råge upp för en sådan hyllande kommentar.

        Klagar dock inte på Bloggbevakning, utan det är kommentarerna som är otäckt hatiska. Hon har inte gjort något förutom att vara glad och positiv. Tycker hon är en frisk fläkt 🙂

      Jag tycker de är konstigare med folk som gnäller på dom som gör något när de själva gör inget.

    Ja hon är säkert jättegullig. Mot dem som pleasar hennes ego. Förstår mig inte alls på henne och tror det är mycket osäkerhet under den perfekta ytan. Och helt ärligt, vadå rannsaka sig själva? Hon tycker ju verkligen att allt är mobbing. Skrev en kommentar en gång om att jag tyckte de köpte väldigt mycket saker och framförallt kläder till deras bebis som han ändå växer ur så fort. Hon sa själv i det inlägget att det mesta hade han inte ens hunnit använda. Frågade hur hon ställde sig till det ur en miljösynpunkt. Det var det sista jag fick säga henne. Så ja, jag håller med. Jävligt lättkränkt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.