Takes one to know one..

tuttar

Haha…det var PRECIS det jag tänkte när jag skrollade igenom Kissies inlägg..
-Mhmmm…jaha… lite väl många bilder på de där tuttarna nu va? Börjar ju likna fröken Tuttar och Tropiks instagram här… //Moraltanten 2016

Men vad sorgligt att inte våga duscha på gymmet men jag förstår henne faktiskt. ALLT hamnar på film eller bild nu för tiden. När Beyoncé ramlade i en trappa under sin förra turné så var det första hon sa:
-Snälla, lägg inte upp det där på Youtube..
Finns det för allmän beskådan på Youtube? Oh yes..

Mitt förra gym hade faktiskt duschdraperier för vissa av duscharna – varför inte alla hade det kan man ju fråga sig – men det är ju inte en så dum idé.
Har kanske med hygien att göra – att bara kunna slanga av skiten vid dagens slut och draperier samlar på sig bakterier, mögel och annat gos men ändå… Tanken är god.

Om ni fick se en kändis i duschen på ett gym – skulle ni då ha mage att fota vederbörande?

8 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Såg en intervju med en brittisk kändis, David Tennant, när han berättade hur han i gymmets dusch plötsligt blivit knackad på axeln av en snubbe som höll fram en bit papper och ville ha en autograf…. Snacka om att gå över gränsen!

    Tycker nog att Kissie överdriver sitt (C-)kändisskap när hon vägrar tunnelbana och att inte kunna duscha på gymet. Ser A-kändisar på kommunala färdmedel dagligen och även i duschrummet på gymet och har aldrig varit med om att de blivit störda på något sätt. Om det nu är så obehagligt med 12-åringar som viskar bakom hennes rygg att det inverkar så stort på vad hon kan göra i sitt dagliga liv så får hon väl sluta blogga och söka ett jobb på ICA tex. Hon har ju ett val.

      Min tanke är att det kanske handlar om att Alexandra har många unga följare. Unga personer känner inte till var gränsen går, exempelvis ”smygfoto”. ”A-kändisar” däremot har möjligen äldre fans, som då även känner till var gränsen går. Jag menar, hur ofta ser man exempelvus 30 åringar skrika sig hysteriska och jaga efter med kameran så fort denne ser en bloggerska eller youtuber?

      … bara en tanke.

        Exempel på A-kändis som har 12-åriga fans: Eric Saade. Han både åker kommunalt och går omkring på stan. Om 12-åringarna inte ”skriker hysteriskt” och ”jagar med kameran” när de ser honom så tror jag knappast att de gör det när de ser C-kändisen Kissie. Samt som någon skriver nedan: 12-åringar har inte gymkort så Kissie kan nog duscha där utan att få murvlan fotad. Brösten visar hon ju det mesta av på bloggen så det var väl murvlan hon var orolig för -:) Nästa steg är kanske att hon skaffar livvakt.

    Skulle aldrig fota någon övh i duschen. Fy fan vad kränkande.

    Fast det är väl mer ovanligt att folk faktiskt duschar på gymmet? Jag gymmar sju dagar i veckan och har aldrig duschat där. Sällan man ser någon annan duscha heller. En och annan tant bara

    Jag skulle aldrig fota, sjukt respektlöst. Men kissies följare verkar inte alltid ha respekt så jag förstår att hon är nojig, det är ju inte som med andra kändisar för kissie blev ju känd för att vara hatad.

    På gymmet finns inte hennes 12-åriga följare, så jag tror nog att det är lugnt för henne att duscha där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.