Har Dessie hotat Paow?

Sandra på Svenska Bloggare har snappat upp(!) att Dessie ska ha hotat Paow då denna snapchattade ut det igår.
 Om vad framgår inte men kanske handlar det om vem Dessie är ute med? Vad vet jag?
 
 Vad tror ni? Ett billigt sätt för Paow att ragga läsare eller vill Dessie för allt i världen inte att det kommer ut vem killen är?
 Ni kan läsa Sandras inlägg här och bilderna är faksimils från hennes blogg.
 

19 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Litar inte på ett ord de säger/skriver. Just de bloggarna skriver vad som helst för att få klick, känns det som.

  Svara

  Intressant att se hur många ggr i veckan dessie går ut och dricker.

  Svara

   Om Theo är hos sin pappa o Dessie är mammaledig får hon väl göra precis vad hon vill med sin lediga tid. Det är inte förbjudet att gå ut o ha kul o va social bara för att man är mamma.

   Svara

    Är väl mer fokus på hur ofta i veckan hon går ut och dricker och inte barnet.

    Svara

   ”Intressant” skulle jag inte kalla det, snarare patetiskt att du måste påpeka det på alla inläggen. Det som är intressant är om det är just ”dricka” som du stör dig på? Eller är det utgången? Får hon gå ut och dricka kaffe på kvällen? Eller måste hon hålla sig till vatten? Eller du kanske vill att mammor ska sitta hemma med ungen i famnen 24/7? Fan var många gånger dessa mammor springer ut till Ica! De kan väl beställa hem mat på nätet! Och var drar du gränsen? Är en gång per vecka ok om det är på kvällen, två gånger per vecka om det är före 18:00? Och är det ok med fler utgångar om barnet och pappan är med ut så att mamman inte gör något annat du anser omoraliskt? Låter krångligt, enklast är nog om du låser in sig själv så slipper du se alla dessa mammor på stan och så slipper vi din sura nuna. Hej då!

   Svara

    Detta med att småbarnsmorsor ränner ute å dricker sticker i mina ögon också! Skaffar man barn så anser jag att man ska vilja vara hemma med de så mkt man kan. (Klart man ska få vara ute någon gång ibland med inte på daglig basis)

    Svara

     Fast nu har de ju delad vårdnad så hennes barn var ju med pappan i vilket fall. Ska hon sitta hemma då eller kräva att få vara med hemma hos honom? Det är ju inte så att hon lämnar bort honom FÖR att gå ut utan hon går ut eftersom hon ändå inte KAN vara med honom. Just saying..
     Jag har bekanta som sitter hemma helt apatiska så fort barnet är hos den andra föräldern vid separation och det är inte helt hälsosamt det heller…

     Svara

    Ja eller hur, om barnet är hos den andra föräldern måste man då sitta hemma i ett hörn o glo bara för att man är förälder. Man är inte död bara för att man skaffat barn.

    Svara

   Andrea, skulle vilja se dig med typ en 9månaders unge hemma.. Hur jävla ofta du gärna vill sitta hemma då:)
   Man måste gå ut. Annars blir man dum i huvudet

   Svara

    Som mamma är man damned if you do, damned if you don’t. Finns alltid idioter som ska kritisera allt. Antingen är man hemma för mycket eller så är man ute för mycket. Folk verkar inte fatta att det ofta är en pappa involverad, men han får ingen skit. Allt är mammans fel/ansvar.

    Svara

  Lite roligt att Dessie gjorde reklam för det där nya hamburgar programmet på tv3 som sändes igår kväll, hon sku minsann sitta bänkad framför tv:en och hon ha ”längtat” efter att programmet ska börja…Men så glömde hon tydligen bort det och var ute på krogen istället, haha! 😉

  Svara

   Jaha, och hon kanske ändrade sig eller så gick hon ut efter. Vem bryr sig.

   Svara

   hahaha king

   Svara

  Det här har inte med inlägget att göra men en sak jag funderat på när det gäller Kissies kommentarer är att hon ofta, nästan alltid, raderar eller ändrar kommentarer som kritiserar henne på riktiga grunder, eller kommentarer som bara inte håller med men fortfarande är sakliga och hövliga. Irriterande som fan att hon inte kan ta en välgrundad och korrekt kritik mot exempelvis ett projekt hon är inblandad i eller att hon bär päls eller dylikt. Där plockar hon bort och väljer att försöka visa upp en falsk bild av att alla läsare håller med henne.

  Men när det kommer till riktigt kränkande kommentarer, som tönten som just nu skriver kommentarer om hur han ska våldta henne, kallar henne hora osv , de låter hon stå kvar oemotsagda. Varför? Vill hon att läsarna ska se och känna sympati för henne? Till och med vidriga kommentarer om hennes syster får stå, kvar vilket känns jäkligt skumt. Vem låter någon skriva ”polackhora” om sin syster på sin blogg när allt hon behöver göra är att radera och blocka IP adressen? Aldrig att jag skulle låta sådant stå kvar på min blogg och att hon gör det får mig att misstänka att det är ett medvetet val för att få sympatier.

  Svara

   Tror faktiskt att det är för att näthatet ska komma ut i ljuset, speciellt det hat som är vardagsmat för många kvinnor/tjejer. De flesta mer eller mindre offentliga/kända kvinnor får konstant våldtäktshot och liknande. Önskar fler (om möjligt) hängde ut asen som skriver sån skit.

   Svara

    Håller med dig om att det vore helt rätt att hänga ut idioterna. Men jag tycker ändå det är synd att hon inte vill ha kvar inlägg där folk vill argumentera ordentligt med henne. Jag har ifs slutat läsa hennes blogg av den anledningen då allt känns så falskt. Hon gör det ju själv svart eller vitt, antingen så älskar folk henne, eller så finns det nättroll som hotar henne grovt… Och de ska man ändå inte behöva ta åt sig av obviously. Jag läser bara bloggar där bloggaren är öppen för kritik/diskussion, men det kanske bara är jag som tycker det?

    Svara

  Dessie var där med hennes kompis Ina. Fattar inte varför ni skvallerbloggar inte tar reda på fakta istället för att hitta på en egen ”sanning”

  Svara

   Aha är ina en kille? Sitter det inte en kille mittemot eller ser jag helt fel?

   Svara

  Sen när umgås paow med alma igen? Har jag missat nått 😮

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.