Lägg av!

dixi

Jennny, du har en chans till att försöka lägga ut hennes namn och adress och sen är du blockad for good.

Hon har hört av sig till mig och jag vet varför hon inte vill att hennes namn och/eller adress kommer ut vilket får mig att undra varför DU är så herrans angelägen om att sprida den och lägga ut den igen efter att jag redan tagit bort din kommentar.

Vill du ha en kram istället?

7 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Fattar ingenting. Men det kanske är meningen?

      Ja, den här Jenny har försökt lägga ut ”Dixi Wonderlands” personuppgifter flera gånger på min blogg av någon anledning.. och jag vet varför de är så hemliga och det är för jävligt att försöka om och om igen.. – och jag börjar tröttna..

        Får man fråga varför de är hemliga? Eller är det också hemligt? Om det är det så är det självklart okej att strunta i min nyfikenhet också, just saying. 🙂

    Man har ju hemligt namn/adress av en anledning så riktigt svinigt att bara vilja jävlas. Vem bryr sig ens?

      Fast uppgifterna som lades ut var länkade till ratsit så hemlig adress har hon icke. Jag jobbar som socialsekreterare och kommer ofta i kontakt med personer som har skydddade uppgifter för att de helt klart är i behov av det. Om man inte har skyddade uppgifter så kan jag inte direkt se att det föreligger något behov av det. Så jag kan inte förstå det felaktiga i att outa uppgifter som inte är skyddade. Däremot kanske personen som gjorde det inte behöver göra om det eftersom Dixie Wonderland uppenbarligen inte vill det men det är en helt annan sak.

      Jaja. Spelar roll.

        ”Om man inte har skyddade uppgifter så kan jag inte direkt se att det föreligger något behov av det.” Det finns så otroligt många som behöver skyddade uppgifter men som ändå inte får det, alltså tycker du att dom inte har behov av det? Riktigt konstigt sagt av dig. Huruvida Dixie vill gå ut med sitt namn eller inte är väl ändå hon som ska få avgöra? Och hur vet du om hon har försökt få skyddade uppgifter men inte fått det?

    Känns som det skulle kunna vara fröken Gjoss som skriver sånt där. Hon och dixi är inte vänner längre – men ptja, bara en teori.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.